۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۲۳:۵۲:۴۷
صفحهها: 1 2
۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۲:۱۴:۴۲
رعد و برق معمولا همه جور نور و اشعه ای تولید می کنه پس یه عالمه مادون قرمز هم داره !
پس سنسور مادون قرمز می تونه گزینه خوبی باشه !
از اون نظر سنسور مادون قرمز تو آفتاب ( و لامپهای التهابی ) می تونه خطا بده !
ولی توجه داشته باشین موقع رعد و برق آفتابی وجود نداره !!
سنسورهای نور دیجیتال هم چون خروجی دیجیتال دارن معمولا از وقتی بفهمن تا زمانی دیتا ارسال و دریافت بشه طول می کشه !!
فتوسل های با کیفیت ( و گیرون قیمت ) هم گزینه خوبی هستن !!
یه دستگاه هایی هست تو بازار به عنوان فلش دوم و فقط باتری می خوره و اگه فلش اصلی دوربین عمل کنه اون فلش هم با استفاده از نور فلش دریافت شده فلش میزنه !!!
یکی بخر ببین چی داره !!
پس سنسور مادون قرمز می تونه گزینه خوبی باشه !
از اون نظر سنسور مادون قرمز تو آفتاب ( و لامپهای التهابی ) می تونه خطا بده !
ولی توجه داشته باشین موقع رعد و برق آفتابی وجود نداره !!
سنسورهای نور دیجیتال هم چون خروجی دیجیتال دارن معمولا از وقتی بفهمن تا زمانی دیتا ارسال و دریافت بشه طول می کشه !!
فتوسل های با کیفیت ( و گیرون قیمت ) هم گزینه خوبی هستن !!
یه دستگاه هایی هست تو بازار به عنوان فلش دوم و فقط باتری می خوره و اگه فلش اصلی دوربین عمل کنه اون فلش هم با استفاده از نور فلش دریافت شده فلش میزنه !!!
یکی بخر ببین چی داره !!
۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۲:۰۲:۵۶
بابا جون مادرتون یکی یه راهنمایی در ست و حاسبی کنه !
بالاخره فتوسل مناسبه یانه ؟
البته با ADC میکرو که گفتین به این نتیجه رسیدم از همین روش استفاده کنم
فقط کمک می خوام چون از این روش استفاده نکردم !
اگه اشتباه نکنم تو قسمت پورت aمیکرو قرار داره یعنی باید ورودی سنسورها رو به این قسمت بدم !
حالا نمیدونم که باید ADC رو هم خودم فعال کنم و تو برنامه ازش استفاده کنم یا تو خود میکرو خودش فعال هست ؟
سنسور های معمولی مثل cny70 هم همین کارو برام انجام میده ؟ یعنی روی رنگه سبز خروجی متفاوتی داره ؟
طریقه ی خوندن سنسور ها با ADC چه طوریاست ؟ یعنی مقدار خروجی سنسورهامو چه طور یباید اندازه بگیرم بعد اونا رو تو برنامه استفادهه کنم ؟
ممنون میشم واقعا !!!!
بالاخره فتوسل مناسبه یانه ؟
البته با ADC میکرو که گفتین به این نتیجه رسیدم از همین روش استفاده کنم
فقط کمک می خوام چون از این روش استفاده نکردم !
اگه اشتباه نکنم تو قسمت پورت aمیکرو قرار داره یعنی باید ورودی سنسورها رو به این قسمت بدم !
حالا نمیدونم که باید ADC رو هم خودم فعال کنم و تو برنامه ازش استفاده کنم یا تو خود میکرو خودش فعال هست ؟
سنسور های معمولی مثل cny70 هم همین کارو برام انجام میده ؟ یعنی روی رنگه سبز خروجی متفاوتی داره ؟
طریقه ی خوندن سنسور ها با ADC چه طوریاست ؟ یعنی مقدار خروجی سنسورهامو چه طور یباید اندازه بگیرم بعد اونا رو تو برنامه استفادهه کنم ؟
ممنون میشم واقعا !!!!
۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۰۱:۰۵
فکر میکنم اگر خروجی سنسور های فتوسل فرکانس باشه، باید قبل از اتصال به ADC با یه مبدل فرکانس یه ولتاژ خروجیه سنسور رو به ولتاژ تبدیل کنید بعد با استفاده از ADCمقدار ولتاژ را اندازه بگیرید،
مطمئنا باید ADC میکرو رو خودتون فعال کنید ولی اینکه تو زبان C با چه دستوراتی فعال میشن و مقدارشون خونده میشه رو نمیدونم!!!
مطمئنا باید ADC میکرو رو خودتون فعال کنید ولی اینکه تو زبان C با چه دستوراتی فعال میشن و مقدارشون خونده میشه رو نمیدونم!!!
۱۹-فروردین-۱۳۸۹, ۱۳:۵۶:۰۲
نقل قول: یه دستگاه هایی هست تو بازار به عنوان فلش دوم و فقط باتری می خوره و اگه فلش اصلی دوربین عمل کنه اون فلش هم با استفاده از نور فلش دریافت شده فلش میزنه !!!آیا برای اینکار میشه از مدارهای شماره 139 و 140 موجود درکتاب 301 مدار استفاده نمود؟
یکی بخر ببین چی داره !!

اگه میشه چه تغییراتی لازم داره برای کار من؟
درضمن اونی که میگی عکاسیها میفروشن یا ...
اندازش که خیلی بزرگ نیست؟ ها ...

۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۱:۱۰:۵۵
(۱۷-فروردین-۱۳۸۹, ۱۲:۲۵:۱۱)sararobo نوشته است: [ -> ]سلام !
سنسور فتوسل روی رنگهای مختلف خروجی های مختلفی داره . من میخوام طریقه ی اندازه گیری خروجی ها برای رنگهای مختلف رو بدونم و اونو به میکرو بدم !!!!
کسی میتونه کمک کنه !؟؟؟ ممنون میشم !
می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:
Color sensor
صفحهها: 1 2