(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۵۷:۴۰)اشك نوشته است: [ -> ]رفتو برگشت ديگه چيه؟!؟!
چرا انقدر قضيه رو سخت توضيح ميدي؟
ببین دوست عزیز..
شما فرض کن یه توپ داری و میخوای بفهی که این توب تو چه مسافتی به دیوار برخورد میکنه...
شما توپ رو تو یه زمان مشخص پرتاب میکنی توب با سرعت معیین میره و به دیوار برخورد میکنه و برمیگرده ... زمانی که دوباره به تو برگشت ,یه زمانی طی شده !!!!
خوب این زمان رو داری ..سرعت رو هم داری... پس به یه سری فرمول میشه مسافت طی شده رو فهمید!!!
سخته؟؟؟
خب اين قضيه چه ربطي به اين سوال من داشت؟ (خوب دوست عزيز بابات اين چرخ متر مادون قرمز من بايد چه مبلغي رو هزينه كنم براي خريدش و در بازار به چه اسم و نامي ميشناسن ؟)
(۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۸:۳۷:۲۸)اشك نوشته است: [ -> ]خب اين قضيه چه ربطي به اين سوال من داشت؟ (خوب دوست عزيز بابات اين چرخ متر مادون قرمز من بايد چه مبلغي رو هزينه كنم براي خريدش و در بازار به چه اسم و نامي ميشناسن ؟)
شما اول کامل تایپیک رو بخون بعد!!!
من در مورد متر لیزری دارم صحبت میکنم!!!!
---------------------------------------------
انچنان گرون نمیشه!!!!
زیر 20 تومنه خرجشه!!!!
سلام.
من امروز رفتم و چيزي كه جم. جور باشه و به كارم بياد پيدا نكردم.
به اين فكر افتادم كه از استپ موتور استفاده كنم/ اما هيج اطلاعاتي در موردش ندارم.
اگر كسي اطلاعات مفيدي داره برام لينكش كنه .
متشكرم
می تونم بدونم استپ موتور رو واسه چی می خواین !
سرچ کنین آموزشهاش تو تایپیک موجوده !!
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۱:۲۱:۵۲)اشك نوشته است: [ -> ]سلام.
من امروز رفتم و چيزي كه جم. جور باشه و به كارم بياد پيدا نكردم.
به اين فكر افتادم كه از استپ موتور استفاده كنم/ اما هيج اطلاعاتي در موردش ندارم.
اگر كسي اطلاعات مفيدي داره برام لينكش كنه .
متشكرم
سلام...
استب موتور به چه کارت میاد اخه!!!!
شما برو یه محور گرد مثل یه چرخ!!!!(یه اسباب بازی هست که چرخ داره و وصل یه دستگیرست که صدا تق تق میده وقتی میچرخه!!!! دیدی؟؟؟)
اونوقت با گذاشتن چشمی های مادون قرمز و شمردن تعداد پالس میتونی متراژ رو بدست بیاری!!!
ميشه يه شماتيك هم ازش بزاري؟؟؟
مهندس شماتیک خواصی نداره !
مثل مدار زیر :
http://iranled.com/node/78
البته به جای سنجش دور موتور باید تعداد رو بشمری تا فاصله رو بدست بیاری !!
اين لينك كه عكسشو نشون نميده من ببينم. مشكلي داره ؟