ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالاتي در مورد pic و شروع به كار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
يه پروژه اي به پستم خورده كه از من خواسته شده با pic كار كنم.
ميخوام بدونم كه با AVR در برنامه نويسي چقدر فرق داره ؟

آيا با Bascom ميتونم اين كارو انجام بده ؟ اگر نيشه لطفا يه كامپايلر به زبان BASIC به من معرفي كنيد .

خيلي ممنونم از لطفتون.
شما با pic basic pro می تونین با بیسیک واسه pic برنامه بنویسین !

بسکام مخصوص میکروهای atmel و سری 8 بیتی هستش و نمیشه !!!
مثل AVR و 8051

برنامه تحت pic basic pro تا حد زیادی به بسکام شبیه هستش فقط کانفیگ ها و تعاریف متغیرها و ... فرق داره !!!
روال یکیه !
البته دستورات و کتابخونه اش از بسکام کمتره !!!
مرسي بابت راهنمايي اما از كجا ميتونم اين نرم افزار رو با كركش دانلود كنم؟
MicroCode Studio اين چه جور برنامه ايه ؟ به چه زبانييه؟
یه توضیح کلی در مورد اینکه pic چیه و چه خواصی داره و موارداستفاده و علت برتری نسبت حالا به همنوعان خودش و قیمتش و پرگرامرش و شرکت سازنده و مدار داخلی و و و و میشه بدین :)

با این وضع اتمگا دیگه باید به فکر یه مدل دیگه باشیم... والاآ....
به نظر من PIC ها گیرون هستن و نایاب !
البته تو دنیا مدل زیاد دارن ولی تو ایران کم هستن !!!
می گن واسه محیط های صنعتی بهتر جواب می ده !!

سرعت و امکانتشون هم از مگا ها کمتره !! ( البته عموما )

دو تا میکرو شو بیشتر تو بازار من ندیدم
16f84 - 16f877

MicroCode Studio رو کار نکردم
من فقط یه مدت زمان کوتاهی با PIC BASIC PRO کار کردم و برتری های که تو AVR دیدم ولش کردم !!!!
AVR ساخت اینتل/سرعت زیاد/پروگرام کردنش راحته/نویز پذیری بیشتر
PIC میکروچیپ روسی هستش/سرعتش کمترازAVR/نویز پذیری کمتر
8051 اینتل/سرعتش کمتر از دوتای بالایی هست
ARM سرعت بالا/امکانات زیادمثل مبدل آنالوگ به دیجیتال وبرعکس و.../دارای رابطهای بلوتوث و USB و ...

و چند تا میکروی جدید دیگر...

حالا شما هم بسته به نیازتان ومحیطی که میخواهید در آن کار کند(صنعتی وغیر صنعتی ازبابت نویز) وسرعت مورد نیاز میتوانید یکی از اونا رو انتخاب نمایید.
يعني اگر من AVR براي يك دستگاه صنعتي به كار ببرم نويز ميگيره و كار نميكنه؟
البته راه های نویز گیری زیادی وجود داره ازجمله استفاده از خازن و سلف و فریت ویا اینکه میکرو رو دور از دستگاه بذاری و از اونجا سیم کشی کنی و راه های فراوان دیگر...
اینطورم نیست که اصلا کار نکنه
تو محیطهای صنعتی وکنار دستگاه های بزرگ و پر نویز صنعتی این اتفاق می افته یعنی میکرو کار میکنه اما زود به زود ریست میشه و ...
البته یه چیزی :

من 200 تا میکرو رو تو یه جایی گذاشتم و الان نزدیک 5 ماه است که بدون هیچ گونه مشکلی دارن کار می کنن !!

نکته : یه محیط معمولی بودش !!!!

اونقدر مشکل ساز نیست فقط تو دستگاه های صنعتی ریست شدن میکرو ( حتی اگه هفته ای یه بار اتفاق بیافته ) ممکنه سنگین تموم بشه !!!

یه نکته مهم به قول یه یارو :
ما نمی تونیم جلوی ریست شدن میکرو رو 100 درصد بگیریم ولی باید کاری بکنیم اگه میکرو ریست شد باید ادامه کار قبلیشو انجام بده !!!
( فکر کنم با EEprom و یه خورده مانور برنامه نویسی بشه )
سلام .از فیلم موشک فجر لذت بردم.دمتون گرم .ان شاالله سال دیگه تو دهه فجر روزی یک دونه از ایران پرتاب بشه .