نقل قول: : ساخت تابلو روان و ساعت هوایی گردون یا همون Propeller Clock با موتور فن !!!
L1 , L2 اندازشون خیلی مهم نیست فقط برای تولید برق البته کم هم نباید باشن
شما یه ۲۰۰ - ۳۰۰ دوری بپیچ ببین چی می شه
نقل قول: هسته ی اولیه و ثانویه مهم نیست زیاد قطرشون چقدر باشه , بیشتر تعداد دورشون اهمیت داره و اینکه 2 سر باز باشن(با هسته ی حلقه ای نپیچید) نوع هسته هم هوا
من اولیه رو 300 دور پیچیدم و ثانویه هم 200 تا شماره ی سیم هم یادم نیست ولی مثل مفتول های تلفن بود(البته با روکش لاکی)
برنامه هم یکسری مشکلای جرئی داره که حل کردنش سادس و بعد از ساخت متوجه میشید
- بله سایز PCB درست هست ولی از اونجایی که چاپ پرینتر های با هم متفاوته شما یکی روی کاغد تست بگیرید بعد atmega8 رو سر جاش بذارید اگر پایه ها درست قرار گرفت یعنی مشکلی نیست
2- عکس روی PCB هم هست(لینک زیر عکس پشت) ولی با توجه به این که شماتیک هم موجوده فکر نکنم زیاد نیازی باشه !
3- منفی برای LED ها اگر منظورتونه بجز اولی برای بقیه باید جک بذارید(با سیم وصل کنید) چون گذاشتن منفی شدنی نبوده
4- لیست قطعات رو میتونید از شماتیک در بیارید ولی با این حال همینجا لیست میکنم
برای نوسان ساز :
R5 = 1k
D1 = 1n4007
R1 = 4.7k
R2 & R3 = 330 ohm
R4 = 10k
IC = TL494
خازن بین پایه 4 و 5 IC از نوع mylar (میلار) و 1nf
T = IRF540
IR هم یک دیود مادون قرمز است
در مورد سیمپیچ هم پست های قبلی رو بخونید مفصل بحث شده
مدار اصلی :
U2 = atmega8
16 تا LED به رنگ دلخواه
U1 = 7805
4 دیود 1n4001 برای یکسو سازی
C1 & C2 = 1nf
یک گیرنده ی مادون قرمز از نوع 2 پایه
در مورد سیم پیچ هم توضیح داده شده
0.25 خوبه باز اگر سوالی هست من در خدمتم
صفحات قبلي رو بادقت مطالعه كن ميفهمي.
سلام
ممنون از راهنماییتون ولی مهندس بنده دوتا سیم پیچ پیچیدم هردو 150 دور، دوسر ترانس 220 به 12 رو وصل کردم به سیم پیچ اول، ترانس که داغ شد هیچ یک ولت هم دو سر سیم پیچ دوم القا نشد جوری که انگار اتصال کوتاه شده. سیم پیچو هم دور پلاستیک نوار تفلون پیچیدم .میشه راهنمایی کنید مشکل کجاست ؟ تعداد دور ها کم بوده ؟یا نباید دور پلاستیک می پیچیدم؟؟
سلام مهندس
خیلی عالی بود.واقعا دمت گرم
سلام
نکته بسیارعالی بود.مرسی .حرف نداری مهندس.
مرسي
پي سي بي و برنامه رو هم ارائه ميدهيد
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۰:۴۲:۲۷)Artoor نوشته است: [ -> ] (۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۰:۱۹:۲۸)mobah نوشته است: [ -> ]مرسي
پي سي بي و برنامه رو هم ارائه ميدهيد
سلام دوست عزيز :
PCB + توضيحات لازم در خصوص ساخت مشكل ترين قسمت سخت افزاري مدار يعني ترانس + فيلم نحوه عملرد مدار + راهنمايي در مورد نحوهء برنامه نويسي مدار ارائه خواهد شد .
اما از اونجائيكه زحمت زيادي براي برنامه نويسيش متحمل شدم (و هنوز هم تكميل نشده) و با يكي از دوستان بصورت مشترك روش كار كرديم ، متأسفانه امكان قرار دادن برنامه بصورت مستقيم برام وجود نخواهد داشت كه از اين بابت از همه دوستان پوزش ميطلبم .
اما وقتش كه شد ، اعلام ميكنم كه چطور ميتونيد ميكروي پروگرام شده يا ترانس آماده شده و يا PCB آماده شده رو به همراه قطعات مدار تهيه كنيد .
به شما اطمينان ميدم كه نميتونيد تو هيچ سايتي در خصوص طرز ساخت كامل اين نوع خاص از ساعت و بخصوص ريزه كاريها و نكات مهم اون حتي در همين حد هم اطلاعات كافي پيدا كنيد و شايد براي اولين بار باشه كه اينطوري ارائه خواهد شد .
حتي تو اكثر سايتهاي خارجي فقط عكسها و فيلمهاشو گذاشتن و اگه برنامه اي هم ارائه كردن ، اكثرا" مشكل دارن و نتيجه كار مأيوس كننده ست .
موفق باشيد .
سلام هنوز حاضر نشده؟ ما منتظریم ها!!