ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاهده اطلاعات مخفی موجود در سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان عزیز:
حقیقتش یک من چند وقت پیش من در یک سایتی دنبال اشنایی با بعضی از افراد مورد علاقه ام بودم.
که وقتی خواستم با اونها تماس بگیرم .توسایت از من به صورت اتومات درخواست مقادیری وجه از طریق کریدی کارت شد.
امکانش هست مشخصات ارتباطی با افراد را بدون مراحل فوق دست پیدا کنم ایا نرم افزاری در این رابطه هست؟؟؟
یا کلا چیکار میتونم بکنم .
ممنون میشم اگه کسی کمکم بکنه...Wink
تقریبا امکانش نیست و معمولا هم کلاه بردارن شما سایت های دیگه مثل facebook رو امتحان کن
اره احتمالش هست که کلاه برداری باشه ولی اینم احتمالش هست سایتشون مثه Muslima یه سایت درست حسابی باشه تو این ضیمنه !

-
اگه خواستی تو اینجور سایت ها یا هر سایتی که نیاز به Payment داره ثبت نام کنی من برات بدون انجام مراحل فوق انجام میدم با یک سوم مبلغ درخواستی سایت ! مثلا اونا واسه Member Ship یک ساله 30 تومن میگیرن که من با 10 تومن حلش میکنم برات

البته فقط واسه بکس عزیز ایرانویج ! من بعد از 8 ماه اولین پستم تو فروم هست و خوشحالم که باز برگشتم به خونه ;)

acebook
سلام:
پولش مسٍله ای نیست ولی امکانش هست من خودم این کار رو بکنم .
همیشه یادت باشه بهترین راه برای بررسی سوابق توی نت دکتر گوگل هستش یه جستجو بکن ببین از درست کاری یا کلاهبرداری سایت مورد نظر چیزی خروجی میده .
سلام
سایت یک سایت معتبر