مطمئنی این برنامشه !
آخه شبیه کد هکزه !!!
خوب کد هگز داره خود برنامه رو که نداده
اگه بشه از این کمک بگیره
برای همینه که میگم بهتره خودمون بنویسیمش
با سلام خدمت دوستان
امكان خواندن و نوشتن روي كارت تلفن هست
اما اگر ميخواي مبلغ كارت را اضافه كني ، بايد بگم نميتوني و فقط امكان كم كردن مبلغ وجود داره
اگر سوال ديگه اي بود در خدمتم.
شما یه برنامه بده که بشه بخونیم البته بسکام باشه ما کوچکیتم هستیم ضمنا تاریخ تاپیک رو هم یه نگاه بنداز ممنون
سلام ميخواستم بدونم ميشه برنامه ي يه كارت رو كاملا خوند و يه جاي ذخيره كرد و بعد كه اعتبارش تمموم شد دو باره همون برنامه كه اولش روش بود رو Program كرد؟ ان طوري اعتبارش هم بر ميگرده.
با تشكر.
یه بار از اول تا آخر این پست رو بخون
خوندم بعد سوال كردم تو اين پست ها همه جا به يه نكته اشاره شده و اون هم اينه كه اعتبارش رو نميشه اضافه كرد فقط ميشه كم كرد. يه جا ديگه هم گفته شده بود كه دو تا حافظه دارن و يكي شون رو ميشه پاك كرد و برنامه ريزي كرد حالا من ميخوام بدونم كه ميشه كلا حافظشون رو پاك كرد و از اول برنامه ريزي كرد يعني شارژش رو اضافه نكنيم بلكه كلا برنامه رو عوض كنيم و برنامه قبلي رو جايگزين كنيم اين طوري از قسمت حفاظتي كارت كه جلوي افزايش اعتبار رو ميگيره رد ميشيم. آيا درست ميگم يا نه؟
با تشكر.
فرقی نداره میشه پاکش کرد اما نمیشه اض1افش کرد
یعنی مقدار قبلی هم نمیشه بهش داد
فقط میتونی به صفرشدنش کمکش کنی
ولی میشه با میکرو شبیه سازیش کرد
يه سوال ديگه :
دستگاه كارت تلفن رو با هر كلاك چند بايتش رو ميخونه؟ و اين نقشه اي كه گذاشتيد چه طوري اطلاعات رو به پورت سريال ميفرسته؟ بايت به بايت يا طور ديگه و اينكه چه طوري تو كامپيوتر بايد اطلاعاتش رو بگيريم آيا با هايپر ترمينال ويندوز ميشه؟
با تشكر.
1 توضیح دادم
2بوسیله دستور پرینت باود شم میشه تغییر داد ولی فکر کنم رو 9600
تنظیم هست
بایت به بایت میفرسته
اره با هایپر میشه با وی بی هم میشه
سلام دوستان خسته نباشین اگه میخواین من هم برنامشو دارم هم شماتیکش رو مایل باشین واستون بزارم