ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی موتور پله ای با بسکام - Step Motor
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام من ميخوام زماني كه استپ موتور روشن ميشه يه بازر هم به صدادربياد لطفا راهنماييم كنيد بايد چيكار كنم
سلام.

خوب بازر رو به يه پايه ي مجزا بديد و هر وقت قرار شد استپ راه بيفته ، اون پين مربوطه ي بازر رو هم فعال كنيد و وقتي اسپ موتور استاپ مي كنه ، پين مربوط به بازر رو غير فعال كنيد.
به همين سادگي !!

موفق باشيد.
يا علي.
سلام ميشه بگيد تو برنامه چه تغييراتي بايد بدم اگه ميشه اون تيكه اي رو كه بايد اضافه كنم رو واسم بنويسيدممنون ميشم
من نميدونم كجاي برنامه اين دستورو بنويسم اگه ميشه كمكم كنيد فردا بايد پروژه روتحويل بدم ممنون
سلام ميشه بگيد تو برنامه چه تغييراتي بايد بدم اگه ميشه اون تيكه اي رو كه بايد اضافه كنم رو واسم بنويسيدممنون ميشم
ببخشيد ، يعني شما برنامه رو كپي پيست كرديد و تمام ... !!
آمادهه ي تحويل به استاد ... ؟!!
بعضي سوالا از آسونيشون ... !
خواهشا كمي تامل كنيد ... ، مطمئن باشيد انقدر سادهه هست كه در حد سوال هم نيست ، يه كار ابتدايي با ميكرو هه ...
0 و 1 كردن يه پايه ...
برنامه رو براي خودتون تحليل كنيد ، پست قبليه من هم بخونيد ، اونموقع از پسش بر مي ياد ...
مطمئن باشيد و به خودتون اعتماد داشته باشيد ...

موفق باشيد.
يا علي.
من روشنخاموش كردن پورت رو بلدم ولي نميدونم كجاي برنامه بنويسم خواهشا كمكم كنيد
من روشن خاموش كردن پورت رو بلدم ولي نميدونم كجاي برنامه بنويسم خواهشا كمكم كنيد
من خيلي سعي كردم ولي نتونستم اگه امكان داره بگيدبايد چيكار كنم خيلي ضروريه
مهندس مطمئنم روش يك لحظه هم فكر نكردي ...
اگر واقعا فكر كردي و نمي دوني چيكار كني ، پس درس ميكرو رو اشتباهي بهتون پاسيشو دادن ...!

توي پست بعديتون ، اون تيكه كدي كه مربوط به حركت استپر موتور مي شه رو بذاريد ( ليبل مربوطه با محتوياتش )
خط بعد از ليبل ، يه دستور اضافه كنيد كه مربوط به روشن شدن بازر هست.!
در خط يكي مونده آخر هم يه دستور اضافه كنيد كه مربوط به قطع شدن بازر هست.!

ببينيم چه مي كني ( ديگه از اين واضح تر نمي تونستم بگم و آخرين راهنمايي بود ، پس فقط به خودتون اعتماد كنيد )

موفق باشيد.
يا علي.
من هر كاري كردم نتونستم جواب بگيرم اگه ميشه اون چيزايي رو كه بايد اضافه كنم رو واسم بنويسيد اگه فردا پروژه روتحويل ندم نمره مو نميگيرم خواهشااين كارو واسم انجام بديد ممنون
سلام من ميخوام يه چيزي شبيه دسته كامپيوتر درست كنم كه 14 عدد شاستي رو توسط پورت usb به كامپيوتر بشناسونم كه جاي دسته كامپيوتر كار كنه اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم
سلام من یک استپ موتور با کیبورد و ال سی دی نوشتم که هر درجه بدی همون قدر می چرخه اما مشکل داره
1 باید استپر 4 سیمه شه
2زاویه که میدم خوب انجام نمیده
3 ریست به حالت اول بر نمی گردونه
پله ها راه برای هر درجه بایید تعیین کنم مثلاً اگه 160 درجه رو کیبورد بزنم چند پله بچرخه با 160 درجه موتورم بچرخش در بیاد
لطفاً راهنماییم کنید فردا باید پروژم رو تحویل بدم
اینم پروژه نصف ونیمه منه
http://s3.uplod.ir/files/8/b1hykpe2t7xtfj/projeh.rar
سلام
لینکتون مشکل داشت.
در مورد سوالاتون؛
استپر شما چند تا سیم داره؟
مشکل عدم چرخش درست زاویه و ریست نشدن احتمالا به دلیل ایراد برنامه تون باشه.
با شبیه ساز کار کردید؟
اگه آره کد برنامه تون و با شبیه ساز رو سایت بسازید.
صفحه‌ها: 1 2 3 4