ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک فوری برای پروژه پایانی ( دتکتور صوت و حرکت )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان پروژه پایانی من دتکتور صوت و حرکت هست
دتکتور صوت با میکروفن خازنی و lm324 و........
دتکتور حرکتشم چشم دزدگیر یا همون pir
به این صورت که کسی وارد محوطه شد یا صدایی به وجود آمد لامپ روشن شه و 10 ثانیه بعد از آخرین صدا یا خروج فرد از محوطه لامپ خاموش شه با میکرو atmega32 و codevision
اول دتکتور صوت رو ساختم و رله5 ولت رو دادم بیرون با رگولاتور 7805و ترانزیستور و ... برام درست کردن و خوب کار میکرد
چشم دزدگیر که اضافه شد دیگه رله کار نمیکرد
بعد به جای ترانزیستور بافر uln2003 رو گذاشتم الان دتکتور عمل میکنه و رله عمل میکنه ولی دیگه رله بعد از 10 ثانیه قطع نمیشه و وقتی منبع قطع میشه تازه رله قطع میشه

مشکل از چیه؟ از برنامست؟
دوباره پروگرام بشه درست میشه؟
باید تا آخر شهریور دفاع کنم اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام دوستان عزیز پروژه پایانی من دتکتور صوت و حرکت هست
دتکتور صوت با میکروفن خازنی و lm324 و........
دتکتور حرکتشم چشم دزدگیر یا همون pir
به این صورت که کسی وارد محوطه شد یا صدایی به وجود آمد لامپ روشن شه و 10 ثانیه بعد از آخرین صدا یا خروج فرد از محوطه لامپ خاموش شه با میکرو atmega32 و codevision
اول دتکتور صوت رو ساختم و رله رو دادم بیرون با رگولاتور و ترانزیستور و ... برام درست کردن و خوب کار میکرد
چشم دزدگیر که اضافه شد دیگه رله کار نمیکرد
بعد به جای ترانزیستور بافر uln2003 رو گذاشتم الان دتکتور عمل میکنه و رله عمل میکنه ولی دیگه رله بعد از 10 ثانیه قطع نمیشه و وقتی منبع قطع میشه تازه رله قطع میشه

مشکل از چیه؟ از برنامست؟
دوباره پروگرام بشه درست میشه؟
آگه آدم فایل HEX برنامه رو داشته باشه میشه با CODEVISION پروگرام کرد یا حتما باید MAIN برنامه باشه؟
وقتی HEX برنامه باشه با فیوزبیت ها دیگه کاری نداریم؟ اگه کریستال ساعت تو مدار باشه وضعیت فیوزبیت ها چطوری باید باشه؟
باید تا آخر شهریور دفاع کنم اگه کمک کنین ممنون میشم
یعنی از یک رله مشترک واسه هر دو سنسور استفاده کردین!!!

اگه اینطوریه بهتره واسه هر کدوم رله جداگانه بذارین ... اینطوری دقت هم بالا میره
اگه هکز رو دارن می تونین پروگرام کنین و به بقیه اش نیازی نیست !!!

واسه کریستال ساعت نمی خواد فیوزبیتی عوض بشه !!
(۱۴-شهریور-۱۳۸۹, ۲۲:۲۰:۴۴)رسول نوشته است: [ -> ]یعنی از یک رله مشترک واسه هر دو سنسور استفاده کردین!!!

اگه اینطوریه بهتره واسه هر کدوم رله جداگانه بذارین ... اینطوری دقت هم بالا میره

آره
امکان داره کریستال ساعت اشکال پیدا کرده باشه؟