۲۲-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۰۳:۵۰
سلام.
من سفارش نوشتن یک نرم افزاری رو گرفتم که شاید اگر بگم خیلی منو ترسونده دروغ نگفته باشم .
برنامه از این قراره :
اولا که تحت شبکه است . دوما ، ازیک دیتابیسی -ترجیحا SQL استفاده می کنه .
کاربران برای کار با نرم افزار دارای یوزر و پسورد منحصر به خودشون هستن .
هر کاربر بنا به سطح دسترسی ای که بهش داده شده ، می تونه دیتابیس رو ببینه - ویرایش کنه کنه - پاک کنه رکوردهارو و و و ...
حالا اصل سوال من اینه، من SQL Server رو نصب دارم، همچنین Visual Studio 2010 رو .
حالا میخام بدونم ،1 - چجوری باید شبکه کنم برناممو ؟ آیا SQL Server این امکان رو به من میده ؟ اگه آره چجوری ؟
2 - چون شبکه کوچیک هست، در حد 10 کامپیوتر - آیا SQL Server Express جوابگو هست ؟
3 - اگر بخام نمونه برنامه ای که تحت شبکه، با مشخصات گفته شده تست شده و کار میکنه رو داشته باشم، کسی هست که به من بدتش ؟ (از خجالتش هر جوریه در میام)
اگر نه، یه همچین برنامه ای ندارید، با چه عنوانی باید جستجو کنم ؟
تورو خدا حداقل یه برنامه که باهاش بشه Add - Delete - Update کرد رکورهای SQL رو تحت VB.NET و SQL SERVER به من برسونید .
خیلی لنگ این کارم - ممنون
من سفارش نوشتن یک نرم افزاری رو گرفتم که شاید اگر بگم خیلی منو ترسونده دروغ نگفته باشم .
برنامه از این قراره :
اولا که تحت شبکه است . دوما ، ازیک دیتابیسی -ترجیحا SQL استفاده می کنه .
کاربران برای کار با نرم افزار دارای یوزر و پسورد منحصر به خودشون هستن .
هر کاربر بنا به سطح دسترسی ای که بهش داده شده ، می تونه دیتابیس رو ببینه - ویرایش کنه کنه - پاک کنه رکوردهارو و و و ...
حالا اصل سوال من اینه، من SQL Server رو نصب دارم، همچنین Visual Studio 2010 رو .
حالا میخام بدونم ،1 - چجوری باید شبکه کنم برناممو ؟ آیا SQL Server این امکان رو به من میده ؟ اگه آره چجوری ؟
2 - چون شبکه کوچیک هست، در حد 10 کامپیوتر - آیا SQL Server Express جوابگو هست ؟
3 - اگر بخام نمونه برنامه ای که تحت شبکه، با مشخصات گفته شده تست شده و کار میکنه رو داشته باشم، کسی هست که به من بدتش ؟ (از خجالتش هر جوریه در میام)
اگر نه، یه همچین برنامه ای ندارید، با چه عنوانی باید جستجو کنم ؟
تورو خدا حداقل یه برنامه که باهاش بشه Add - Delete - Update کرد رکورهای SQL رو تحت VB.NET و SQL SERVER به من برسونید .
خیلی لنگ این کارم - ممنون