ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای نوشتن این برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من سفارش نوشتن یک نرم افزاری رو گرفتم که شاید اگر بگم خیلی منو ترسونده دروغ نگفته باشم .

برنامه از این قراره :
اولا که تحت شبکه است . دوما ، ازیک دیتابیسی -ترجیحا SQL استفاده می کنه .
کاربران برای کار با نرم افزار دارای یوزر و پسورد منحصر به خودشون هستن .
هر کاربر بنا به سطح دسترسی ای که بهش داده شده ، می تونه دیتابیس رو ببینه - ویرایش کنه کنه - پاک کنه رکوردهارو و و و ...

حالا اصل سوال من اینه، من SQL Server رو نصب دارم، همچنین Visual Studio 2010 رو .
حالا میخام بدونم ،1 - چجوری باید شبکه کنم برناممو ؟ آیا SQL Server این امکان رو به من میده ؟ اگه آره چجوری ؟
2 - چون شبکه کوچیک هست، در حد 10 کامپیوتر - آیا SQL Server Express جوابگو هست ؟
3 - اگر بخام نمونه برنامه ای که تحت شبکه، با مشخصات گفته شده تست شده و کار میکنه رو داشته باشم، کسی هست که به من بدتش ؟ (از خجالتش هر جوریه در میام)
اگر نه، یه همچین برنامه ای ندارید، با چه عنوانی باید جستجو کنم ؟

تورو خدا حداقل یه برنامه که باهاش بشه Add - Delete - Update کرد رکورهای SQL رو تحت VB.NET و SQL SERVER به من برسونید .

خیلی لنگ این کارم - ممنون
(۲۲-شهریور-۱۳۸۹, ۰۴:۰۳:۵۰)pouyan66 نوشته است: [ -> ]1 - چجوری باید شبکه کنم برناممو ؟ آیا SQL Server این امکان رو به من میده ؟ اگه آره چجوری ؟
بله
نقل قول: 2 - چون شبکه کوچیک هست، در حد 10 کامپیوتر - آیا SQL Server Express جوابگو هست ؟
برای شبکه های بزرگتر هم هست
نقل قول: 3 - اگر بخام نمونه برنامه ای که تحت شبکه، با مشخصات گفته شده تست شده و کار میکنه رو داشته باشم، کسی هست که به من بدتش ؟ (از خجالتش هر جوریه در میام)
اگر نه، یه همچین برنامه ای ندارید، با چه عنوانی باید جستجو کنم ؟
تنها تفاوت استفاده از sql روی شبکه یا رو لوکال اینه تو تنظیم کانکشن استرینگ هست
نقل قول: تورو خدا حداقل یه برنامه که باهاش بشه Add - Delete - Update کرد رکورهای SQL رو تحت VB.NET و SQL SERVER به من برسونید .
شما همینو رو تو سایتهای برنامه نویسی بگردی یا تو گوگل سرچ کنی n+1 اموزش مطلب و کد پیدا میکنی