۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۲۳:۵۱:۴۱
تکلیف برنامه نویسان دات نتی چیه؟ ... فایل بفرستیم پروتکت شده تحویل بگیریم! ... هیچ پروتکتور حرفه ای به این سبک نیست ... معمولا برای من دلچسب تر اینه که یک پروتکتور داشته باشم و باهاش فایل هام رو محافظت کنم ... از خود جناب بردیا که پرسیدم گفتند که این پروتکتور زبان های دات نتی رو ساپورت نمیکنه و من پیشنهاد میکنم از پروتکتور های خارجی استفاده کنید ( اسمارت اسمبلی ... که البته میدونم خود همین اسمارت هم کرک شده) ... و حرفی هم از پروتکتور دات نتی خودشون نزدند ... و کلا معتقدا برای دات نت بین بد وبد تر باید انتخاب کنیم ... به نظر من تا الان پروتکتور حفاظ در زمینه حفاظت از برنامه های دات نتی خوب مطرح کرده خودش رو البته پروتکتور تا وقتی به روز باشه ارزش داره اگر تولید و پیشرفتش متوقف بشه ارزشی نداره ... شما پروتکتوری برای فایل های دات نتی میشناسید که درجه امنیتش از حفاظ بالا تر باشه یعنی بیشتر از 4-5؟؟ نظر بقیه دوستان چیه؟؟؟
یک مطلبی هم اینکه اگر بتونیم برنامه رو در برابر کرکر های تازه کار و یا متوسط از نظر علمی محافظت کنیم خودش خیلی خوبه حالا حریف حرفه ای ها که نمیشیم ... شما خودتون بهتر از من میشناسیدشون ... به قولی برنامه های دات نتی یک جورایی اوپن سورسن ...
یک مطلبی هم اینکه اگر بتونیم برنامه رو در برابر کرکر های تازه کار و یا متوسط از نظر علمی محافظت کنیم خودش خیلی خوبه حالا حریف حرفه ای ها که نمیشیم ... شما خودتون بهتر از من میشناسیدشون ... به قولی برنامه های دات نتی یک جورایی اوپن سورسن ...