چرا سختش می کنید اینها رو ببینید
PH20100S(100V 34.3A)
6672(30v 65A)
alibab جالب بود
irf740 هست با همین مشخصات مدل smd هم داره فقط نمی دونم کی داره

(۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۹:۴۹:۲۲)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی اتفاق میافته که وقتی میخوایم یه قطعه ای رو برای مدارمون انتخاب کنیم مثلا قطعاتی که انواع مارک ها رو دارن و یا دستگاه های الکترونیکی و... یه تاپیک مناسبی براش پیدا نمی کنیم و ممکنه که در جای نامناسبی سوالمون رو مطرح کنیم و بعدا هم که میخوایم اونو پیدا کنیم کمی سخت میشه ...
واسه همین این تاپیک رو ایجاد می کنم تا در اینجا درباره انتخاب قطعات و دستگاه های الکترونیک و همچنین درمورد کیفیت لوازم و ابزارات مخصوص الکترونیک با همدیگه بحث و مشورت کنیم
-------------------------------------------------------
دست یاری دادن , بیش از دویدن ما را گرم می کند
سلام
من یه سری سنسور برای کاربردهای زیر لازم دارم. اگه کسی میشناسه لطفا اسشمو بگه
1)یه حسگر واسه حس کردن خواص خاک: بافت, ساختمان, حالت فیزیکی خاک, رطوبت خاک, مواد غذایی خاک
2)حس کردن گیاهان: جمعیت گیاهان, تنش و موقعیت غذایی گیاهان
سلام
جوان اس ام دی داره
اصغر زرگر زاده هم شاید داشته باشه
اگر هم نداشتند خوب بیعانه میگیرند کمتر از یه هفته میارن دیگه
نیکو 2 روزه میاره
بقیه جنسشون جور نیست
بچه ها یه نظر در مورد بورد آموزشی FPGA زیر بدید:
مدلش : Spartan-3AN XC3S700AN-FG484
اطلاعات بیشتر
فروشگاه DSPcore هم داردش
شما دوستان درمورد استفاده از کارت اسیلوسکوپ چه اطلاعاتی دارید شنیدم درپاساژ توکل میفروشند آیا صرفه اقتصادی داره یا نمونه هایی که دوستان بحث کردند اساسی تره کدوم کارت باکیفیت تره وچقر قیمتشه؟
می گوید.... آن را که خبر شد خبری باز نیامد آ قا رسول درمورد سوآل فوق (کارت اسیلوسکپ) جوابی نیست یا صفحه برای دوستان نامرئی شده ....ویا اول مهر همه گرفتار خانه و بچه وآموزش و کار و مدرسه شدن.....
اول مهر و زن و بچه و ...

می گن هر چی پول بدی آش می خوری
اسیلوسکپ با کامپیوتر شدنیه مشکلی نداره ولی ۲ تا ایراد داره یکی اینکه همیشه باید یه کامپیوتر دنبالش باشه که سخته و یکی دیگه اینکه دیجیچتال کیفیت تصویر مثل آنالوگ نیست ۲ تا هم حسن داره یکی امکان ذخیره سیکنال و یکی هم احتمالا وجود FFT
کلا اسیلوسکوپ می خوای اول اولویت با اسکپ های ترکیبی انالوگ دیجیتال هست که در بعضی از موارد ۲ شکل متفاوت از یه سیگنال می دن (درواقع دیچیتال ها یه سری تغییرات رو اصلا نشون نمی دن) بعد با اسکوپ دیجیتال بعد با آنالوگ بعد با دیجیتال کامپیوتری (از نظر من)
سلام
من ميخواستم يك عدد ليزر تهيه كنم كه بتونه روي سنگ يا شيشه با ليزر حكاكي بكنه يا برش انجام بده (روي چوب) ميخواستم بدونم من از كجا ميتونم اين ليزر رو تهيه كنم و قيمتش حدودا چند در مياد زياد هم گرون نباشه.
ميخوام اين ليزر رو دستگاه سي ان سي ببندم.
لطفا روش استفاده اش رو ذكر كنين
در تبريز هم اين ليزر پيدا ميشه؟
سلام به دوستان ایرانویچی یه راهنمایی می خواستم حتما استادای عزیز کتاب آقای بخت آور رو خوندن من می خواستم که پروگرامر usb رو دست کنم راستش تا حالا نه مدار چاپ کردم نه لحیم کاری آن چنانی انجام دادم رشته ام هم الکترونیک نیست ولی خیلی دوست دارم این کار رو انجام بدم حالا از شما راهنمایی می خوام در مورد خرید لوازم (هویه ومولتی متروهرچی که لازمه برای اینکار.....) و می خوام که همینطور در مورد چاپ نقشه رو فیبر واسیدکاری و موارد و نکاتی که هست و همینطور یه سوال این اسید خطرناکه یعنی اگه رو دست آدم بریزه می سوزونه؟