ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[/size]آقا سلام به همگی .من می خواستم یک شیر برقی بسازم که وقتی دستتو ببری زیرش آب رو به خروجی وصل کنه ( شاید بگید بیرون آمادش هست برو بخر ولی این یه پروزهسا باید بسازمش)مشکلم اینه که نمیدونم از چه سنسوری باید استفاده کنم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید[size=large]
(۲۱-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۲۷:۰۲)hossein2012 نوشته است: [ -> ][/size]آقا سلام به همگی .من می خواستم یک شیر برقی بسازم که وقتی دستتو ببری زیرش آب رو به خروجی وصل کنه ( شاید بگید بیرون آمادش هست برو بخر ولی این یه پروزهسا باید بسازمش)مشکلم اینه که نمیدونم از چه سنسوری باید استفاده کنم؟ ممنون می شم اگه راهنماییم کنید[size=large]
سلام..
ضمن خوش امدگویی:
یه تایپیک هست در مورد شیر های سقا خانه امام رضا.. اونجا میتونی ببینی چه جوری میشه شیر اوتوماتیک شاخت...
کلا میتونی از سنسور های نوری مثل فتوسل یه مادون قرمز استفاده کنی!!!!
تایپیک شیر سقا خانه امام رضا
سلام.
اگه نخوای خیلی باکلاس باشه میتونی دو طرف چپ و راست گیرنده و فرستنده ی مادون قرمز یا لیزر یا اصلا چراغ کوچولو(توی جاهای تاریک کاربرد داره) بزاری و اگه ارتباط بین این دو قطع شد یعنی دست یه بابایی منتظره آبه!
بقیشم که...
دوست عزیز بهتره همون از ir استفاده کنی بصرفتر و همین طور عملی تر

یه چیز جالب بعضی از این شیرها میزان گرمای اب کنترل می کنن مثلا نسبت به گرمای محیط آب سرد یا گرم میشه
(۲۳-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۰۶:۰۴)h0x00i نوشته است: [ -> ]دوست عزیز بهتره همون از ir استفاده کنی بصرفتر و همین طور عملی تر

یه چیز جالب بعضی از این شیرها میزان گرمای اب کنترل می کنن مثلا نسبت به گرمای محیط آب سرد یا گرم میشه

اقا منظورت ازirهمون pir دیگه نه؟
سنسور مادون قرمز ،( همون که توی کنترل از راه دور هست ) یا توی سنسور روبات مسیر یاب،
میتونی هم سنسور های گیرنده و فرستنده مادون قرمز رو کنا هم بذاری ولی باید سیگناله ارسالی تقویت بشه و با یه آپ امپ تا 3 متر راحت جواب میده
برای کار شما که خیلی راحت میشه
فقط برای کار بهتر باید بین گیرنده و فرستنده با یه چیز بگیری
منظورم اینه که نیازی نیست سنسور های فرستنده رو دو طرف بذاری