ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با mega64
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکل با atmaga64 دارم.برنامه رو روش پروگرام میکنم.پروگرامم میشه.اما برنامه رو درست اجرا نمی کنه.حتی تو تست درسته یعنی اگه یه پایه رو یک کنم بعد پروگرام یک شده اما وقتی برنامه اصلی رو میریزم و میکرو رو میذارم روی یه برد که قبلا یه mega64 دیگه با همین برنامه روش درست کار می کرده این یکی جواب نمیده.به نظر شما مشکل از چیه؟
روی برد لحیم کردی؟درست لحیم کردی؟
تغذیشو اندازه بگیر ببین درسته؟
کریستالش سالمه؟
(۰۲-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۵:۵۶)farshid.km نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان
من یه مشکل با atmaga64 دارم.برنامه رو روش پروگرام میکنم.پروگرامم میشه.اما برنامه رو درست اجرا نمی کنه.حتی تو تست درسته یعنی اگه یه پایه رو یک کنم بعد پروگرام یک شده اما وقتی برنامه اصلی رو میریزم و میکرو رو میذارم روی یه برد که قبلا یه mega64 دیگه با همین برنامه روش درست کار می کرده این یکی جواب نمیده.به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام..
احتمالا تنظیمات فیوز بیت هاست که باید درستش کنی!!!
سرعت کاری میکروت الان در حالت خام 1 مگا هست بزار 8 مگا...(تو برنامه نه .. فقط تو فیوز بیت ها)احتمالا از اینه

(۰۲-خرداد-۱۳۹۰, ۱۸:۳۷:۳۳)reza555 نوشته است: [ -> ]روی برد لحیم کردی؟درست لحیم کردی؟
تغذیشو اندازه بگیر ببین درسته؟
کریستالش سالمه؟

میکرو رو روی یه برد کوچیک به شکل یه مربع از pin header های 16 تایی هست لحیم کردم و بعد اونو توی مدار میذلرم که قابل برداشتن از روی برد باشه.تغذیش درسته.از کریستال استفاده نکردم چون قرار نیست کار دقیقی انجام بده.یه سری اعمال کنترلی.فک میکنی کریستال نداشته باشه مشکلی ایجاد میشه؟

(۰۲-خرداد-۱۳۹۰, ۲۳:۲۲:۳۸)EBKA نوشته است: [ -> ]
(۰۲-خرداد-۱۳۹۰, ۱۵:۰۵:۵۶)farshid.km نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت همه دوستان
سلام..
احتمالا تنظیمات فیوز بیت هاست که باید درستش کنی!!!
سرعت کاری میکروت الان در حالت خام 1 مگا هست بزار 8 مگا...(تو برنامه نه .. فقط تو فیوز بیت ها)احتمالا از اینه
فیوزبیتش رو دست نزدم.راستش تا حالا تو bascom فیوزبیت رو تغییر ندادم.لطفا نحوه تغییرش تو bascom رو اگه می دونی بهم بگو.مرسی