ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با اتمگا8 فوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
اول بگم که من زیاد از الکترونیک سر در نمیارم بخصوص از میکروها!!
مشکل من اینه که من یک دماسنج ساخته بودم که به خوبی کار میکرد، تغذیش رو از 7805 گرفته بودم، یه روز نمی دونم چی شد که میکرو رو مستقیم به 12 ولت وصلیدم!! ShyAmazeAmazeQuestion
از اون موقع به بعد ال سی دی دیگه روشن نمیشه ولی میکرو طوریه که میتونم با پروگرامر برنامه رو با موفقیت توی میکرو بریزم ولی همینکه مدار رو روشن میکنم هیچ چی، حالا میخاستم ببینم این میکروی من چه مرگشه، آیا سوخته؟ میشه ازش استفاده کرد یا باید بندازمش بیرون؟AtRolleyes
من منتظر جوابتون هستم.Heart
سلام
به ایران ویج خوش آمدید
اولا لطفا فقط یک بار سوالتون مطرح کنید و از تکرارش جدا جدا جدا بپرهیزید :)

ولی در مورد میکرو امکانش هست که مشکلی برای میکرتون پیش امده باشه بهتره از یک میکروی دیگه استفاده کنید پرگرام شودن میکرو دلیلی به سالم بودن میکرو نیست (می خوای برای اینکه از سالم بودنش مطمئن بشی یک برنامه ساده بنویس بعد تست کن ببین کار می کنه یا نه ) در هر صورت برای اینکه بشه با اطمینان جواب داد لطفا برنامتو بزار ببینیم >
(۰۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۳۰:۴۲)h0x00i نوشته است: [ -> ]سلام
به ایران ویج خوش آمدید
اولا لطفا فقط یک بار سوالتون مطرح کنید و از تکرارش جدا جدا جدا بپرهیزید :)

ولی در مورد میکرو امکانش هست که مشکلی برای میکرتون پیش امده باشه بهتره از یک میکروی دیگه استفاده کنید پرگرام شودن میکرو دلیلی به سالم بودن میکرو نیست (می خوای برای اینکه از سالم بودنش مطمئن بشی یک برنامه ساده بنویس بعد تست کن ببین کار می کنه یا نه ) در هر صورت برای اینکه بشه با اطمینان جواب داد لطفا برنامتو بزار ببینیم >
من هم میخوام فقط یک بار سوال بپرسم ولی نمی دونم چرا دکمه ارسال رو میزنم پاسخ ارسال نمیشه بعد مجبورم دوباره دکمه رو بزنم که یهو میبینی 4 تا ارسال همزمان داری!!Amaze
برنامه سالمه البته من خودم ننوشتم، در حدی نیستم که برنامه بنویسم، کل مدار با پروتئوس رو میزارم تا ببینی، همونطوری که گفتم این مدار کاملا درست کار میگرد تا قبل از فاجعه!!
خوب اگه از سالم بودن LCD و مدار اطمینان داری میکروت عوض کن

احتمال زیاد میکروت دچار مشکل شوده
باشه، خیلی ممنون حتما