سلام.من میخوام.مقادیر متغیری كه به ورودی adc میاد.به جای اینكه روی ال سی دی به صورت اعداد نشون داده بشه.به صورت درجه بندی نشون داده بشه.یعنی با افزایش مقدار اعداد روی نمایشگر علامت + تعدادش افزایش و برعكس.مقدار ولتاژ 0تا3 ولته.هرجور برنامه رو مینویسم خطا میده.
الان این خبری بود!
خوب کد رو قرار میدادی تا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه و خطا پیدا بشه.
کد:
a=adc
if a>last_a then lcd("+")
else if a=last_a then lcd("=")
else if a<last_a then lcd("-")
last_a=a
متوجه منظورتون نشدم.در ضمن فكر نكنم سوالم خیلی پیچیده باشه.من فقط هر مدل كه دستور if رو دادم جور در نیومد.وگرنه تو تبدیل اون به یه متغیر دیگه (+)مشكل ندارم.بازم ممنون
هیچكی نیست جواب بده.برنامه رو به زبان بیسیك میخوام
سلام شما می خواهید به صورت انالوگ رو ال سی دی نمایش بدید منظورم به صورت بار گرافه یا صرفا علامت مثبت؟
گه به صورت برگراف بخواهید باید یک کاراکتر بسازید و بعد با دستور select case برای متغیرتون محدوده تعریف کنید و رو ال سی دی کاراکتر را نمایش بدید
(۰۷-آذر-۱۳۹۰, ۰۲:۰۴:۰۶)parsegade نوشته است: [ -> ]متوجه منظورتون نشدم.در ضمن فكر نكنم سوالم خیلی پیچیده باشه.من فقط هر مدل كه دستور if رو دادم جور در نیومد.وگرنه تو تبدیل اون به یه متغیر دیگه (+)مشكل ندارم.بازم ممنون
دوست من منظورم این بود که کد رو قرار بدید تا اشکالش رو بر طرف کنیم.
شما فرمودید خطا میده اما بدون در دست داشتن کد که خطا پیدا نمیشه.
من چون با موبایل on میشم نمیتونم اپلود كنم.فرض كنید ولتاژ من از صفر تا 3ولت متغیره.حالا من میخوام با كم یا زیاد شدن ولتاژ در این محدوده روی ال سی دی یك علامت گرافیكی مثلا(+) تعدادش كم یا زیاد بشه.مثلا اگه ولتاژ 20میلی ولت بود دوتا + اگه 50 میلی ولت شد چهارتا +.یا شرط بذارم كه از 50 میلی تا 100میلی با سه تا مثبت از 100تا 500پنج تا مثبت و الی اخر.یا به جای مثبت یه علامت گرافیگی دیگه
احتیاج نیست کل برنامه رو آپلود کنید
کافی کد برنامه رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدید.
همونطوری که قرار کد صحیح رو از طریق گوشی به کامپیوتر انتقال بدید.
لطفا قبل از وارد کردن کد کلید افزودن کد رو هم بزنید.
مهندس جان منظور از خطا این بود كه با if هرطور مینوشتم خطا میداد.با این همه تفاصیل میتونین این برنامه رو بهم بدید؟بابا اینترنت شارژ منو نابود كرد

اگه درست فهمیده باشم آخرین تعداد یعنی len اون ستاره ها رو بشمار بعد کم یا زیاد کن.
Star="*"
select case A
case 0
for i=1 to len (star)+1
lcd "*";
سلام این هم همون برنامه ای که می خواستی که هم دارای نمایشگر آنالوگ و هم دیجیتالی می باشد
سورس برنامه به همراه فایل پروتئوس برای شبیه سازی در پیوست موجود می باشد
موفق باشی
یا علی