ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در بسكام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.من با بسكام 32 كیلو بایت برنامه نوشتم ولی وقتی میخواستم كامپایل كنم حجم برنام زیاده. ‏program will overwrit ‏boot loader. ولی وقتی كلی از برنامه رو حذف كردم و شد ‏20كیلو.اونوقت كامپایل شد.راستی یه مشكل دیگه پراگرمر.مثلابعضی وقتها یه ای سی رو پروگرامر میكنه بعضی وقتها هم نه.پروگرامن stk200 .ای سی من atmega8 چند تا ای سی دارم كه سر همه همین بازی رو در میاره.طول كابل هم كوتاست
خوب دوست عزیز شما باید به حافظه میکروی که از آن استفاده می کنید باید نگاه کنید مثلا برای atmega8 نمی توانید 32kb کد کامپایل کنید چون با خطای overwrite مواجه می شوید پس باید از میکرویی استفاده کنید که دارای حافظه کافی بوده باشد اکثر کامپایلر ها موقع کامپایل پروژه مقدار حافظه مصرفی را به صورت در صد بیان می کنند پس حجم کدی که شما در کامپیوتر مشاهده می کنید با حجم کد واقعی خیلی فرق داره (تقریبا 50%)

در مورد پروگرامر هم به احتمال زیاد اتصالات یا لحیم مردگی دارن یا خوب متصل نمی شن شما ابتدا اتصالات را چک کنید اگه درست بود به سراغ تغذیه مدار بروید احتمال زیاد جریان به ای سی کم می رسه و باعث کار نکردن پروگرامر می شه شما برای این کار می توانید از یک ای سی بافر استفاده کنید تا جریان کافی به چیپ برسه

موفق باشید
یعنی واسه مگا 8 نمیشه برنامه ای با حجم مثلا 30 كیلو كامپایل كرد؟حداكثر حجم فایل هگزی كه واسه این میكرو میشه كامپایل كرد چقدره؟در مورد دوم از نظر اتصلات و تغذیه مطمین هستم.ایا این ای سی از نظر تعداد دفعات لود كردن محدودیت داره؟اخه شاید مشكل از ای سی ها باشه
نه عزیزم مگا 8 فقط 8 کیلو بایت کد قبول می کنه و کد 30 کیلو بایت در atmega32 قابل لود هستش
در مور سوال دوم شما اگه به دیتا شیت میکرو نگاه کنید نوشته 10000 بار قابلیت پاک کردن و نوشتن پس شما تا 10000 بار می تونید کد روی حافظه دانلود و یا پاک کنید
ولی من فایل هگز 23 كیلو رو پروگرام كردم ومدار هم كاركرد.پس چطور میگین تا 8كیلو؟
شما مثل اینکه مطلب بالا را یا نخوندید و یا متوجه نشدید حجم فایل هگزی که کامپوتر نشون مده با حجم فایل هگز واقعی فرق داره شما باید به در صد کامپایلر نگاه کنی نه هگزی که تو کامپیوتر نشون می ده
ممنون.مهندس یه سوال دیگه،شنیدم تو بسكام برنامه رو تا اونجا كه وسط صفحه خط عمود داره میشه نوشت اگه از خط عمود به اون طرف بره كامپایل نمیشه درسته؟
نه عزیزم اصلا ربطی به خط عمود نداره
سلام
اين فايل را در محل نصب بسكام قرار بده و ريستارت كن
http://www.4shared.com/file/zK9JXVLT/bscavrl.html

در هنگام پروگرم كردن مقدار حجم كد باينري ( نه هگز ) را در نرم افزار پروگرمر مي توني مشاهده كني

موفق تر از قبل باشي