ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساختن فرکانس PWM 36KHz با تایمر 8 بیتی شماره 2 در ATMEGA8
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

من برای ساختن کنترل یک دستگاه تلویزیون بوسیله میکرو باید یک فرکانس 36 کیلو هرتزی بسازم تا خروجی رو به IR-LED بدم حالا چند سوال دارم.

1-توی تایمر 8 بیتی شماره 2 در حالتی که کریستال روی 8 مگاهرتز هست باید تایمرو در چه حالتی قرار بدم و چه اعدادی توش بزارم تا این موج از OC2 با فرکانس بسیار دقیق تولید بشه؟

2-برای ارسال دیتا بهتره که تایمر 2 رو خاموش و روشن کنم یا پایه منفی IR-LED رو به خروجی پورت وصل کنم و با Hi و Low کردنش دیتا ارسال بشه یعنی همیشه موج از OC2 بیاد بیرون ولی پایه منفی مواقعی که لازمه ارسال بشه فعال بشه و در مواقع دیگه پایه منفی Hi بشه و عملا ارسالی صورت نگیره.

3-برای ارسال دیتا بهتره IR-LED مسقیم به میکرو وصل بشه یا باید با یک ترانزیستور تقویت بشه و بعد به IR-LED وصل بشه.

4-اگر از ترانزیستور استفاده کنم آیا دقت ارسال DATA برای من که می خوام دیتا با دقت 1 میکرو ثانیه ارسال بشه خطا ایجاد نمیکنه؟ چون توی دیتا شیت این ترانزیستورها اکثرا یه زمانی برای روشن شدن نیاز هست.

۱ - از کدویژن یه این نرم افزارهای avr اگه استفاده کنی خودشون اعداد رو بهت می دن
۲ - یهتر ۲ تا دیتا باهم and بشن تقریبا همین که خوت می گی
۳ - خیلی فرقی نمی کنه
۴ - نه خطا در حد نانو ثانیه خواهد بود
[attachment=7364]ممنون به خاطر جواب سریعتون

توی کدویزارد نرم افزار کد ویژن چیزی پیدا نکردم میشه اعداد برای تولید فرکانس رو بهم بدید یا فرمولشو

برای وصل کردن IR-LED به ترانزیستور از مدار زیر قصد دارم اسفاده کنم نظر شما چیه؟

ممنون
راستش من در مرود این PWM یک مقداری مطالعه کردم و فهمیدم که به دو صورت میشه این کارو انجام داد.
1-سخت افزاری
2-نرم افزاری

خوب من دوست دارم این کارو به صورت سخت افزاری انجام بدم تا CPU درگیر نشه و این طوری که من تا اینجا خوندم برای ساختن فرکنس 38KHz در حالتی که کلال میکرو 8MHz هست باید هر 106 کلاک خروجی تغییر پیدا کنه(عکس زیر)

[attachment=7367]

و با مد سخت افزاری PWM خود تایمر میکر فکر نکنم بتونم این کارو بکنم.

دوستان راهی میشناسند

آیا توی مد CTC هم میشه موج PWM به صورت سخت افزاری ساخت؟
یعنی تایمر از صفر تا 105 بره و با اعمال یک کلاک دیکه که میشه 106 کلاک سرریز بشه و با سر ریز شدنش OC2 تغییر وضعیت بده. اگر اینطوری بشه که خیلی عاله.
یعنی هیچ کسی جوابی نداره به ما بده؟
تو مدار اول LED مقاومت می خواد
CTC رو درست یادم نمی یاد توی کاتالوگ خود ای سی باید ببینی
بااین روش که ساختی برای روش نرم افزاری باید ۲ تا رو با هم AND کنی (با ۲ تا دیود هم می شه) بعد بدی به ترانزیستور
بعد به این کاری هم که می کنی نمی گند PWM این یه روش مدولاسیون می تونی از PWM برای ساخت فرکانس کریر استفاده کنی