ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرکانس متر ساده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
من 6 متغیر دارم که هرکدام داخلشون یا صفر و یا یک هست حالا میخوام همه آنها را به صورت متوالی مثلا تو متغیر kبصورت k=010010 بزارم باید چکار کنم همچنین معادل عددی k=010010 چگونه بدست بیاورم و در یک متغیر h=18 بگذارم.
a=0
b=1
c=0
d=0
e=1
f=0
واضحتر بگم این اعداد مثلا پالس هستند که هر یک ثانیه دریافت شده اند و هرکدام در یک متغیر قرار داده شده اند .
سلام دوستان کسی می دونه به ورودی فرکانس متر همون فرکانس متری که تو سایت یزد کیت باید چی وصل کنیم که بهمون فرکانسو نشون بده ممنون میشم زود جواب بدید آخه خیلی لازم دارم.
(۲۰-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۴۶:۵۸)ریما نوشته است: [ -> ]سلام دوستان کسی می دونه به ورودی فرکانس متر همون فرکانس متری که تو سایت یزد کیت باید چی وصل کنیم که بهمون فرکانسو نشون بده ممنون میشم زود جواب بدید آخه خیلی لازم دارم.

سلام
خوش اومدید دوست عزیز
باید به ورودی یه پالسی بدید تا مقدارش و نشون بده(نمیدونم منظورتون همین بود یا نه! )
لینک مداری رو که مدنظرتون هست بذارید تا بررسی بشه

خوش باشید.
(۲۰-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۴۶:۵۸)ریما نوشته است: [ -> ]سلام دوستان کسی می دونه به ورودی فرکانس متر همون فرکانس متری که تو سایت یزد کیت باید چی وصل کنیم که بهمون فرکانسو نشون بده ممنون میشم زود جواب بدید آخه خیلی لازم دارم.
خوب باید خروجی مداری که پالس تولید میکنه رو به ورودی فرکانس متر بدی تا فرکانس کاری رو نشون بده.به همین راحتی.مهندس هم که اشاره کرده
صفحه‌ها: 1 2