ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فايلهاي لازم براي ساخت برنامه نصب !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام!
چطور بايد بدونيم برنامه ما چه فايلهايي لازم داره تا تو برنامه نصب قرار بديم؟چه اوسي ايكس و دي ال ال هايي؟
شنيدم اينستال شيلد خودش تشخيص ميده 8O
ولي اين جوري نبود. بايد فايلها رو خودت اضافه كني. خلاصه كمك كنيد!
سلام
اول بايد ببيني اصلا در برنامت از اوسي ايكس استفاده كردي
ميتوني بري تو references... و components... ببيني هيچ اوسي ايكس يا دي ال ال رو تيك دار كردي اگه هر كدوم از اون ها تيك دار بود يعني برنامت داره ازش استفاده مي كنه اگر هم روش يك كليك كني آدرس اون دي ال ال يا اوسي ايكس رو ميده
فكر كنم مشكلت حل شده باشه اگر نشد بگو تا ....
سلام!
آخه فقط اونا نيست. مثلا يه برنامه ساده كه هيچس توش به كار نرفته هم به يه چيزايي احتياج داره. يعني شما ميگي هر چيزي لازم داشته باشه حتما تو Component و Reference تيك خورده وغير اونا نيست؟ من الان رفتم ديدم ولي يه فايلهايي غير او سي ايكس و دي ال ال هم هست با پسوند مثلا tlb و OLB . اونا هم بايد كنار فايل اجرايي باشه(يا شاخه ويندوز) تا برنامه اجرا بشه؟
(منظورم كامپيوتريه كه برنامه روش نصب ميشه)

ممنون!
سلام
نقل قول: اونا هم بايد كنار فايل اجرايي باشه(يا شاخه ويندوز) تا برنامه اجرا بشه؟
بايد در شاخه ويندوز باشه
نقل قول: آخه فقط اونا نيست. مثلا يه برنامه ساده كه هيچس توش به كار نرفته هم به يه چيزايي احتياج داره
در ضمن اگه خودت براي برنامت از اوسي ايكس و يا دي ال ال استفاده نكني بقيه فايل هاي مورد نظر تو هر ويندوزي موجود هست
سلام!
ببخشيدا. ولي به نظر من اينطور نيست.من يادمه يه برنامه خيلي ساده كه وقتي بردمش رو سيستم دوستم چون ويبي نصب نبود اجرا نشد و فايلMsvbvm60.dll رو مي خواست. غير از او سي ايكس هايي كه استفاده مي كنيم يه سري فايلها هم لازمه كه رو سيستمي كه ويبي باشه هست و رو سيستمهاي ديگه نيست! اينطور نيست؟

مهمان

مهندس جان برو با اینستالر خود وی بی کار کن بعد از اینکه تمام فایلهای مورد نیاز رو کنار گذاشت برات تو فایل های کابینت اونا رو یک به یک بررسی کن و ببین برنامت چی ها رو لازم داره
نقل قول: سلام!
ببخشيدا. ولي به نظر من اينطور نيست.من يادمه يه برنامه خيلي ساده كه وقتي بردمش رو سيستم دوستم چون ويبي نصب نبود اجرا نشد و فايلMsvbvm60.dll رو مي خواست. غير از او سي ايكس هايي كه استفاده مي كنيم يه سري فايلها هم لازمه كه رو سيستمي كه ويبي باشه هست و رو سيستمهاي ديگه نيست! اينطور نيست؟
سلام
پسر خوب اين فايلي كه شما گفتي توي Reference تیک خورده هستش
من هم که به شما گفتم اول برو تو Reference و هر فایلی که تیک داره رو بردار
اسم این فایل هم visual basic for applications هستش روش کلیک کن
در پایین همین صفحه کنار location آدرس رو نوشته اگه دقت کنی اسم این فایل msvbcm60.dll
و همین طور فایل های دیگه
4 فایل هست که ویژوال ازش استفاده میکنه و اسم اون فایل ها هم به ترتیب
msvbvm60.dll , vb6.olb , stdole2.tlb
و یکی دیگه هم هست که باز هم از اون بالا یی استفاهده میشه و اون msvbvm60.dll/3
هستش
اگه باز هم مشکلی داشتی بگو
من نمي دونم والله چرا اين قضيه اين طوري شده؟ تا به حال 100 نفر اين سوال رو پرسيده اند و خودم هم جزو آن صد نفر ولي تا جاييكه من اطلاع دارم هيچكس جواب درست و حسابي نگرفته و خودم هم جزو يكي از آنها !
بابا يكي بياد يك مقاله بنويسه در مورد نصب برنامه (ساخت برنامه نصب براي نرم افزار ) قال قضيه رو بكنيد تمومش كنيد ديگه ....
سلام

ببين عزيز من دوستان تمام و كمال جوابت رو دادند
داخل Refrence و Component رو نگاه كن و همه رو انتخاب كن براي نصب
يك راه ديكه هم هست كه با اولي فرقي نداره اينه كه فايل Prj رو باز كني و تمام فايلهايي كه آدرسشون هست رو انتخاب كني (اگر از اين روش استفاده كردي به فايلهاي frm هم يه سري بزني بد نيست. اين فايلها رو با برنامه اي مثل Notepad مي توني باز كني)
:wink:
چند وقت پيش ما يه صحبت اساسي در اين مورد كرديم

پايين صفحه ويژوال يا يكي دو صفحه اخير را ببين
پيداش مي كني
کیمیا جان با اجازه از بزرگترها من در حال تهیه یه مقاله کامل در این زمینه هستم
دنبال یه چند تا ماژول مهم در اینستال شیلد میگردم پیدا شد چشم

ولی واسه مهندس عزیز بگم که اینی که اینستال شیلد خودش اینکارو میکنه کاملا درسته
برای اینکار شما به قسمت Dependencies مراجعه کن
اونجا دو نوع اسکن بسیار جالب استاتیک و داینامیک واسه اینکار هست
کل پروژت رو اسکن میکنه و تمامی فایل ها رو واست میاره یعنی همه اونایی که لازمه و باید باشه
آخرش میمونه چند تا فایل که خودت دوست داری با پروژت باشه که اونم ردیف دیگه

جواب گرفتین بگو
ببخشید که الان اومدم :oops:
صفحه‌ها: 1 2