۳۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷:۵۸
صفحهها: 1 2
۳۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۲۸:۵۵
(۳۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷:۵۸)mazyar97 نوشته است: [ -> ]ببخشيد من مي تونم براي كم كم خاموش شدن لامپ(b.6) از خازن براي 20 led smd استفاده كنم ؟اگه ميشه كه ظرفيتش هم بگيد؟سلام شرمنده من چند روزی نبودم ولی دوست عزیز robojalal مشکلتونه حل کردند

برای کم کم خاموش شدن چون تعداد ال ای دی های شما 20 تا هست پس بهتره به جای pwm از این روش استفاده کنید
ال ای دی ها رو 2 تا 2 تا به هم وصل کنید که تعدادشون می شه 10 تا و بعدش یکی یکی خاموششون کنید
این طوری مدارت خیلی ساده می شه وهزینه هم پایین میاد
به این مدار نگاه کن
اگر این روش استفاده کردید از ترانزیستر و مقاومت غافل نشید

موفق باشید

۰۱-آذر-۱۳۹۱, ۰۰:۲۰:۱۲
ممنون دوست عزيز بابت زحمات شما و دوستان ديگر
دوست عزيز اگه امكان داشته باشه من از خازن استفاده كنم خيلي بهتره چون نمي خوام زياد سيم كشي كنم اگر هم نشه از pwm (از رله استفاده ميكنم براي خروجي مشكلي نداره؟)
راه اخر هم اين باشه كه دوتا دوتا فرمودين از چه ترانزيستور و مقاومتي استفاده كنم ؟چطوري؟(ببخشيد بابت سوالات زيادم چون من مبتديم؟)
دوست عزيز اگه امكان داشته باشه من از خازن استفاده كنم خيلي بهتره چون نمي خوام زياد سيم كشي كنم اگر هم نشه از pwm (از رله استفاده ميكنم براي خروجي مشكلي نداره؟)
راه اخر هم اين باشه كه دوتا دوتا فرمودين از چه ترانزيستور و مقاومتي استفاده كنم ؟چطوري؟(ببخشيد بابت سوالات زيادم چون من مبتديم؟)
۰۱-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۵:۰۳
(۰۱-آذر-۱۳۹۱, ۰۰:۲۰:۱۲)mazyar97 نوشته است: [ -> ]ممنون دوست عزيز بابت زحمات شما و دوستان ديگرخواهش ی کنم
من روش استفاده از خازن رو نمی دونم
به نظر من pwm هم خیلی سخته چون آی سی به شما پالس میده ولتاژ آنالوگ رو نمی ده
اگر بخواهید با میکرو رله را روشن کنی باید یه ترازیستوری بذاری چو آی سی قدرت روشن کردن رله رو به تنهایی نداره از اینا گذشته رله که نسبت به ترانزیستور خیلی گرونه
من خودم از ترانزیستور bc547 و مقاومت 1 کیلو استفاده می کنم در کل بستگی به جریان داره که برای جریان های پایین bc547 به صرفه تره (مخصوصا برای سگمنت ها) و اگر هم جریانتون زیاده از tip31 استفاده می کنم
به دیتاشیتون مراجعه کنید
موفق باشید

صفحهها: 1 2