با سلام من میخوام یه میکروفون رو به میکرو وصل کنم چه طوری این کار رو باید انجام بدم؟
نوع میکروفون مهم نیست فقط میخوام اگه صدا از یه حدی بیشتر شد یکی از پایه های میکرو یک بشه در ضمن راه اندازیش با avr هم راحت باشه.
با تشکر فراوان.
سلام دوست عزیز
ولتاژ میکروفن رو باید با یه مداری تقویت کنی (مدارش توی نت زیاد پیدا میشه یکم باید بگردی) و خروجیش رو بدی به مقایسه کننده آنالوگ داخلی میکرو و کار مورد نظرتونه انجام بدین
برنامه ی راه اندازی مقایسه کننده رو اینجا و پست های بعدی گذاشتم
http://www.iranled.com/forum/thread-2517...#pid181731
موفق باشید
سلام ممنون دوست عزیز یه جا نوشته بود :
نقل قول: اول با آي سي lm386 تغييرات خازن را به ولتاژ تبديل كنيد. بعد خروجي آي سي را به ADC ميكرو بديد
فکر کنم منظورش میکروفون خازنی بود
به هر حال ADC روش خوبیه من باهاش کار کردم فقط با چه مداری باید تغییرات خازنی رو به ولتاژ تبدیل کنم؟
اگه به مدار بزارید ممنون میشم.
با تشکر.
من تا حالا مدارشه نساختم برای همین چیزی ندارم شما یه سرچی بزن خیلی زیاد پیدا می کنی
شما می تونی از این کیت های آماده هم استفاده کنی قبلا اسمش بود بلندگوی دستی 1200 تومن هم بود(سال 84 اگر اشتباه نکنم

) الان نمی دونم
وقتی از این کیتا ها استفاده می کنین اگر ولتاژ خروجی از 5 ولت بیشتر بود باید با مقاومت ولتاژ رو کم کنین و حداکثر ولتاژ رو 5 ولت قرار بدین
adc هم یه روش خوبیه و در کل فرق زیادی نداره
ممنون دوست عزیز.
از دوستان کسی هست که این مدار رو ساخته باشه یا حداقل یه مدار داشته باشه واسه این کار؟
دوستان من یه مدار پیدا کردم برای این کار ولی یه مشکلی دارم که تو این مدار اون خط نقطه چین چیه؟ و چه طور باید وصل بشه؟
![[تصویر: f8pzp6r2981mv27rdbww.png]](http://upload.tehran98.com/img1/f8pzp6r2981mv27rdbww.png)
چرا کسی جواب من رو نمیده؟
فکر کنم اون نقطه چین مشخص میکنه که وقتی کلید سلکتور رو حالت های مختلف قرار بگیره چه درصدی از خروجی به ورودی آپ امپ فیدبک میشه
میشه بیشتر توضیح بدید من که نفهمیدم چی شد
با تشکر.
(۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۱۱:۱۳)فروم باز نوشته است: [ -> ]میشه بیشتر توضیح بدید من که نفهمیدم چی شد
با تشکر.
این یه سلکتور هست یعنی دو تا سلکتور در یک پکیج حالا با نقطه چین نشون داده(به اسم اونها توجه کنید a , b داره)
یکی نغییر رو انجام میده دیگری هیچ نقشی نداره ولی میزان رو رو دومی نوشته که مدار شلوغ نشه
نهش اینکه هیچ نقشی نداره شما یه سلکتور به جای sw1a بزار
توضیح هر قسمت رو از sw1b ببین
بجای سلکتور و مقاومتهای R5,R6,R7 میتونی یه پتانسیومتر بذاری
مقدار پتانسیومتر هم در حدود مقدار همون سه تا مقاومت باید باشه