۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۵۶:۰۳
۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۳۱:۲۲
موقع Design گریدتون تو قسمت Edit Column برای هر ستون Header Text رو مقدار دهی کنید
۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲
یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!
کد:
select name as 'نام ' from tbl
۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۲
(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!با سلام و تشکر فراوان،این روش خیلی خوب بود ممنون کارمو راه انداخت
کد:select name as 'نام ' from tbl

lord_viper عزیز در بخش Edit Column هیچ فیلدی مانند تصویر زیر نیست،باید فیلد ها را اینجا تعریف کنم؟از چه نوعی باشن برای یک فیلد متن؟بیشتر می شود توضیح دهید

![[تصویر: asp5.jpg]](http://javaweb.persiangig.com/asp5.jpg)

۱۴-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۱۲:۲۵
(۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۲)javaweb نوشته است: [ -> ]ُسلام(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!با سلام و تشکر فراوان،این روش خیلی خوب بود ممنون کارمو راه انداخت
lord_viper عزیز در بخش Edit Column هیچ فیلدی مانند تصویر زیر نیست،باید فیلد ها را اینجا تعریف کنم؟از چه نوعی باشن برای یک فیلد متن؟بیشتر می شود توضیح دهید
با تشکـــــــــــــــــــــر
روش جناب lord_viper زمانی جواب میده که شما با کمک ویزارد به بانک وصل شده باشید یا نه تک به تک همه فیلد هارا تنظیم کنید!چون شما روش کاریتون را نگفته بودید روش جناب lord_viper واستون کاری نبود!
موفق باشید
۱۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۵۴:۳۲
فیلدها رو از نوع boundfield تعریف میکنین که در بخش field Properties اون گزینه ها برای دادن عنوان نمایش پیدا میکنه
اگه شما مستقیم دیتاست رو به گرید وصل میکنین و میخواهین که عنوان از فیلدهای خود سلکت پر بشن میتونین از روش جناب Ghoghnus استفاده کنید
اگه شما مستقیم دیتاست رو به گرید وصل میکنین و میخواهین که عنوان از فیلدهای خود سلکت پر بشن میتونین از روش جناب Ghoghnus استفاده کنید
۱۴-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۰۴:۰۹
(۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۲)javaweb نوشته است: [ -> ]ممنونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!با سلام و تشکر فراوان،این روش خیلی خوب بود ممنون کارمو راه انداخت

بله من همونجا هم گفتم که روش Ghoghnus خوبیه و کارمو راه انداخت ولی باری اینکه باید برای چند نفر درست کنم گفتم روش هاشون متفاوت باشم

با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــر از همه ی شما دوستان گل