ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر عنوان GridView
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلامHeart
چطور می توانم عنوان های GridView را تغییر دهم مانند تصویر زیر
[تصویر:  asp4.jpg]
با تشکر فراوانClap
موقع Design گریدتون تو قسمت Edit Column برای هر ستون Header Text رو مقدار دهی کنید
یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!

کد:
select name as 'نام '  from tbl
(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!

کد:
با سلام و تشکر فراوان،این روش خیلی خوب بود ممنون کارمو راه انداختClap

lord_viper عزیز در بخش Edit Column هیچ فیلدی مانند تصویر زیر نیست،باید فیلد ها را اینجا تعریف کنم؟از چه نوعی باشن برای یک فیلد متن؟بیشتر می شود توضیح دهیدHeart
[تصویر:  asp5.jpg]
با تشکـــــــــــــــــــــرWink
(۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۲)javaweb نوشته است: [ -> ]
(۰۸-خرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۵:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه راه دیگه هم هست زمان ساختن کوئری بگید اسم این فیلد چیه!

کد:

lord_viper عزیز در بخش Edit Column هیچ فیلدی مانند تصویر زیر نیست،باید فیلد ها را اینجا تعریف کنم؟از چه نوعی باشن برای یک فیلد متن؟بیشتر می شود توضیح دهیدHeart
[تصویر:  asp5.jpg]
با تشکـــــــــــــــــــــرWink
ُسلام
روش جناب lord_viper زمانی جواب میده که شما با کمک ویزارد به بانک وصل شده باشید یا نه تک به تک همه فیلد هارا تنظیم کنید!چون شما روش کاریتون را نگفته بودید روش جناب lord_viper واستون کاری نبود!

موفق باشید
فیلدها رو از نوع boundfield تعریف میکنین که در بخش field Properties اون گزینه ها برای دادن عنوان نمایش پیدا میکنه
اگه شما مستقیم دیتاست رو به گرید وصل میکنین و میخواهین که عنوان از فیلدهای خود سلکت پر بشن میتونین از روش جناب Ghoghnus استفاده کنید
(۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۲۰:۴۲)javaweb نوشته است: [ -> ]

کد:
ممنونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــHeart
بله من همونجا هم گفتم که روش Ghoghnus خوبیه و کارمو راه انداخت ولی باری اینکه باید برای چند نفر درست کنم گفتم روش هاشون متفاوت باشمWhistle
با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــر از همه ی شما دوستان گلHeart