ايران ويج

نسخه‌ی کامل: باتری قابل شارژ کوچک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
من مخواستم یه مدار کوچیک رو (یه AVR چند تا ترانزیستور و خازن مقاومت و یه سنسور )
خلاصه مصرف پایین جریانی حدود نیم میلی آمپر رو ببا یک باتری کوچیک و قابل شارژ راه بندازم مثل باتری موبایل ولی طول و عرضش کمتر ار اون حدوداً نصف باتری موبای
ولی (اگر قطرش دو برابر یا بیشتر از باتری موبایل هم بود عیبی نداره )
ماکسیمم زمانی هم که میخوام کار کنه 3 تا 5 ساعت هست
بعد با آداپتور موبایال هم شارژ بشه
اگر همجین باتری سراغ دارید کمک کنید ممنون میشم
سلام
لیتیم پلیمر تویه ابعاد مختلف بسته به جریان موجوده.
فدای شا بشم
این لیتیم پلیمر رو که فرمودین از کجا بباید بگیرم قیمت حدودی دارید؟
گرونه ،ارزونه ؟ چه جوری خلاصه
همه چی بسته به جریانشون. ابعاد قیمت و.... .

معمولا باتری فروشی ها دارن. البته شارزر مخصوص دارن قیمتش از سایر باتری ها به خاطر کوچیک بودنشون زیاد.
راسی ولتاژ باتری موبایل و اینا 3.7 جطوری میدی به میکرو بایکی دیگه هم باید باهاش سری کنی.
درضمن یه نمونه مدار شارژر هم داخل سایت برای این باتری ها هس.

تهران امجد طبقه پایین چندتا مغاره هس. گیتا باتری و... .
مشهد پاساژ مهتاب طبق بالا بالا هم یدونه مغازه هس.

میتونی باتری کتابی بزاری. اونم طول و عرضش کمتره. معمولا امپرازشون مناسب. بهترین گزینه همینه.
شارژرشون ارزون. تازه ولتاژش هم مناسبه. امپراز مختلف هم تویه بازار هس تویه عکاسی هاهم پیدا میشه
ممنون و سپاسگذار
بیشتر باتری موبایل رو برای مثال گفتم و حواسم به ولتاژش نبود
فرمودین
شارژرشون ارزون. تازه ولتاژش هم مناسبه. امپراز مختلف هم تویه بازار هس تویه عکاسی هاهم پیدا میشه
باتری کتابی رو میگید یا لیتیمی (آیا باتری کتابی شارژ هم میشه؟ )
باتری کتابی. بله
ممنون از شما دوست فوق العاده
یه سوال دیگه هم از حضورتون داشتم (گفتم همینجا مطرح کنم وتاپیک جدید نزنم (البته اگر اشکالی نداره ))
من میخوام با سنسور آلتراسونیک (srf02 و در مد i2c ) کار کنم
میخواستم بدونمابن که سرعت صوت در آب 3.4 برابر سرعت صوت در هواست ارسال و دریافت امواج رو سخت میکنه یا نه ؟(دقت کار سنسور زیاد برام مهم نیست )
خواستم نظر شما رو در مورد srf02 برای انجام این کار بپرسم ببینم (srf02 )برای ارسال و دریافت امواج در آب مناسب هست یا نه
خیلی خیلی ممنون از شما
(باتری کتابی رو اول تو این سایت پرسیدم و بعد تو eca هم پرسیدم گفتم شاید شما وقتشو نداشته باشید یا دلایلی دیگر ... در کل اگر کار بدی کردم معذرت میخوام )
نقل قول: ممنون از شما دوست فوق العاده
یه سوال دیگه هم از حضورتون داشتم (گفتم همینجا مطرح کنم وتاپیک جدید نزنم (البته اگر اشکالی نداره ))
من میخوام با سنسور آلتراسونیک (srf02 و در مد i2c ) کار کنم
میخواستم بدونمابن که سرعت صوت در آب 3.4 برابر سرعت صوت در هواست ارسال و دریافت امواج رو سخت میکنه یا نه ؟(دقت کار سنسور زیاد برام مهم نیست )
خواستم نظر شما رو در مورد srf02 برای انجام این کار بپرسم ببینم (srf02 )برای ارسال و دریافت امواج در آب مناسب هست یا نه
خیلی خیلی ممنون از شما
(باتری کتابی رو اول تو این سایت پرسیدم و بعد تو eca هم پرسیدم گفتم شاید شما وقتشو نداشته باشید یا دلایلی دیگر ... در کل اگر کار بدی کردم معذرت میخوام )
(آخرین ویرایش در این ارسال: امروز ۰۰:۴۶:۰۵، توسط salmon.)
راسش تاحالا با التراسونیک کار نکردم. بهتر دوستان دیگه کمک کنن.
سلام ، چرا از مد I2C استفاده میکنید؟
خیلی سرعتتون رو پایین میاره ها!
واسه هر ارسال و دریاف باید 100 میلی ثانیه وقفه ایجاد کنید ، ولی تو مدUART حداکثر 5 میلی ثانیه ه جواب میده !
دوباره سلام
شما برنامه ای برای راه اندازی srf02 با uart دارید ؟
بیسیک باشه بهتره
خیلی ممنون
شرمنده مدیر عزیز من گشتم چیزی پیدا نکردم به همین خاطر از شما برنامه برای راه اندازی Srf02 با uart
خواستم اگر مثل همیشه کمک کنید شرمندتون میشم
خیلی خیلی ممنون
صفحه‌ها: 1 2