ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه های متلب برای درس محاسبات عددی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام خسته نباشید
برنامه های تفاضل پیشرو و پسرو ودرون یابی معکوس eror not enough input argumant دارن
چکار کنم؟
(۲۰-خرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۰۷:۱۶)jvnd نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید
برنامه های تفاضل پیشرو و پسرو ودرون یابی معکوس eror not enough input argumant دارن
چکار کنم؟

سلام
به ایرانویج خوش اومدین
دقیقا 2 تا پست قبل :

اون دو تا m فایل رو همزمان باز کنید، بعدش، run_this.m رو اجراش کنید
متشکرم از جوابتون
خب این نمودارش رو بهمون میده
اما اگه بخوام "تابع درون یاب" رو از روش تفاضل پسرو پیشرو بگیرم چکار باید کنم؟
با این که خیلی از جزئیاتش یادم رفته

ولی تا جایی که میدونم من تابعی که شما میگید رو توی برنامه پیاده کردم. مثلا ورودی رو میدید، خروجی رو که یه عدده پس میگیرین

یعنی با فرض معلوم بودن فرمول، برنامه نوشته شده

کلا انگار نفهمیدم چيه منظورتون!؟
مثلا برنامه ی لاگرانژ تعداد نقاط و xها وyها رو میدیم. تابع درونیاب رو بهمون میده. خب؟
حالا میگم واسه پیشرو و پسرو هم میخوام چنین تابعی رو بهم بده. نمودارش رو میده ولی خود تابعش رو میخوام.
تونستم برسونم منظورمو؟!
ظاهرا کلیت موضوع یادم رفته
حالا شما خودتون استارت بزنید
مطمئنا دوستانی که تجربه دارن کمک میکنن
سلام
فرمول های داخل پیوست رو برای پایانترم محاسبات مجبور بودم داخل متلب بنویسم ولی نشد اگر میشه کمکم کنید .شبیه روش نیوتن هست.
متشکرم

سلام
فرمول های داخل پیوست رو برای پایانترم محاسبات مجبور بودم داخل متلب بنویسم ولی نشد اگر میشه کمکم کنید .شبیه روش نیوتن هست.
متشکرم
(۰۷-تير-۱۳۹۳, ۱۱:۱۴:۳۵)رها70 نوشته است: [ -> ]سلام
متشکرم

سلام
متشکرم
درود
خب شما استارت بزنید، من و دوستان ، هرکسی بتونه، کمک میکنه
خب من نوشتم یکمشو مثه همونی که واسه روش نیوتن نوشته بودید ولی باستاد نشون دادم گفتن اشتباس.
چن دیگه وقتشو ندارم،از خیر نمرش باید بگذرم ،ولی اگه لطف کنین بنویسینش اقلا رفتم دانشگا،یادش میگیرم ممنون میشم،چن من الان دانشگامون نیسم متلبو نصب ندارم روسیستم خونمون
سلام
من دنبال برنامه كامپيوتري براي حل دستگاه معادلات خطي به روش گوس سایدل میگردم .اگه میتونین کمک کنین.ممنون
سلام دوستان من دانشجوی ارشد سازه های ابی هستم موضوع پایان نامه ام کد نویسی در متلب که یه کد gmdh و من هیچی نمیدونم خیلی نیاز به راهنمایی و کمک دارم اصلا نمیدونم چطور باید شروع کنم باید function بنویسم که هیچی بلد نیستم خواهش میکنم راهنمایی کنیدSad014
صفحه‌ها: 1 2 3 4