ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۰۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۷:۱۸)علیدلی نوشته است: [ -> ]بهترین چیزی که الان به نظرم میرسه اینکه یه اینورتر بگیرم و یه المنت حرارتی 220 رو باهاش راه اندازی کنم .تست کردم جریانی که المنت حرارتی مدنظر میکشه 2.5 امپر هست و بعد از 3 دقیقه سرخ سرخ شد و گرمای خوبی هم میده .ضمن اینکنه نیاز نیست هم همیشه روشن باشه که بخاد پدر باتری رو در بیاره .فقط دمای محفظه فلزی که 1*1 متر هست رو بیاره روی 60-70 درجه دیگه همه چیز حله .

سلام

طبق حرف شما باید اینورتری که تهیه می کنین بتونه حدود 550 وات باشه ..

اما از اونجایی که این اینورترهای آماده برخلاف توان نامیشان نمیتونن پاسخگو باشن

یعنی برای 550 وات شما باید یه اینورتری در حدود توان نامی 1000 وات تهیه نمایین تا جواب کارتون رو براحتی بده
سلام دوستان

میخام حدالامکان از اینورتر استفاده نکنم .چون 1000 واتیش رو قیمت گرفتم 140تومن . که گرون هست و هم لقمه رو دور سرچرخاندن .

ضمن اینکه میتونم یه باتری دیگه به باتری اصلی سری کنم که برق باتری بشه 24 ولت .ولی در حال حاضر نمیخام از اینورتر استفاده کنم .

این همه مهندس داریم یکی نیست بگه برای گرم کردن یه محفظه 1*1متر با برق 24 از چی باید استفاده کنیم ؟؟
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۰۱:۰۶)علیدلی نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

میخام حدالامکان از اینورتر استفاده نکنم .چون 1000 واتیش رو قیمت گرفتم 140تومن . که گرون هست و هم لقمه رو دور سرچرخاندن .

سلام
میتونید خودتون بسازید تا هزینه پایین بیاد
سرچ بزنید نقشه هاش موجوده
صفحه‌ها: 1 2