ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يكم راهنمايي راجع به Apachi و IIS
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
من مي خوام پي اچ پي ياد بگيرم. راجه به آپاچي و IIS يه چيزايي شنيدم. ميشه يكي يه توضيحي بده كه كارشون چي هست؟
راجع به ناك هم اگه بگيد ممنون ميشم.
بوي هك به مشامم ميرسه.Amaze
هم آپاچي و هم IIS هر دو شون وب سرور هستن در واقع وب سرور يه واسطه هسم ميان اطلاعات و كاربر.
فرض كن يه ديتا بيس داري و تو اطلاعات هست خوب بايد به كاربرت يه برنامه بدي تا بتونه اين اطلاعات رو ببينه . فرض كن حالا كاربرت خيلي زياده و ناشناشم هست (مثل محيط اينترنت) اينمهمه كاربر رو نميشه برنامه داد. براي همين به همه كاربرا يه برنامه ميدن(مثل اينترنت اكسپلورر) بعد ميگن اين برنامه رو ما با استفاده از يه قرارداد بهش اطلاعات ميديم تا نمايش بده(قراداد HTTP)
وب سرور كار دقيقا همينه مياد اطلاعات با قرارداد HTTP و ميده به كاربر.(سه لايه)
اين وسط امكان داره ديتا بيس رو بخوايي بخوني و ... خوب پي اچ پي كارش همينه بخونه و فرمت كنه و بده به آپاچي تا بفرستتش به كاربر.
سلام!
ممنون. حالا براي كار با پي اچ پي باكدوم بايد كار كرد؟
راستش من ايزي پي اچ پي رو نصب كردم. IIS رو هم همينطور. يه برنامه هم نصب كردم به اسم پي اچ پي ديزاينر. حالا ميشه كمكم كنيد كه براي ساده ترين برنامه پي اچ پي چيكار بايد بكنم. آيا چيزي كم دارم؟

ممنون!
سلام
آقا اشكان خيلي قشنگ و ساده توضيح دادند .

در مورد كار با php من بهت برنامه phptriad رو پيشنهاد ميكنم . كه خودش همه چيز رو تو سه سوت نصب ميكنه .
apache, php, mysql, phpmyadmin همه رو با فقط يه كليك نصب ميكنه و كار باشون هم بسيار سادست .
براي اديتور php هم همه zend studio رو پيشنهاد ميكنن ، اما من به html-kit عادت كردم .

تشكر
نبي