با سلام قبلا برای هویز گرفتن از .com
با این سایت کار می کردم
whois.verisign-grs.com
حالا جواب نمیده
از سایت ثبت دامنه ای هم می خواستم استفاده کنم کد کپچا داره برای هویز کام سرور معتبری سراغ دارید که مثل nic.ir باشه و خودش کار ثبت را انجام بده
ممنونم
سلام جناب کیمیایی
منظورتون و از این نفهمیدم
نقل قول: برای هویز کام سرور معتبری سراغ دارید که مثل nic.ir باشه و خودش کار ثبت را انجام بده
برای هویز گرفتن سایت های معتبر یه چندتا میشناسم
ولی متوجه منظورتون از کار ثبت نمیشم
میخواهید بعد هویز گرفتن، سایت شما رو اون سرور submit بشه یا...؟
توی لینوکس یه دستور whois داریم که توی خط فرمان جواب رو مینویسیه
اطلاعاتش رو به گفتهی خودش از سایتهای
whois.arin.net
و
whois.networksolutions.com
میگیره؛
یه چندتا سایت دیگه هم معرفی کره:
نقل قول: When querying whois.arin.net for IPv4 or IPv6 networks, the CIDR netmask length will be automatically removed from the query string.
When querying whois.nic.ad.jp for AS numbers, the program will automatically convert the request in the appropriate format, inserting a
space after the string AS.
When querying whois.denic.de for domain names and no other flags have been specified, the program will automatically add the flag -T dn.
When querying whois.dk-hostmaster.dk for domain names and no other flags have been specified, the program will automatically add the flag
--show-handles.
نمیدونم به دردت میخوره یا نه
ممنون از لطفتون اما هیچ کدوم به دردم نخورد
منظور از ثبت کردن اینه که خودش مسول ریجستر باشه مثل نیک ای ار ایران که خودش کار ثبت را انجام میده و از سرور خودش هویز میگیره نه اینکه سایتهای واسط باشن
این سایتهایی که دوستمون معرفی کردن واسط هستند و هر روز یه جور هستند منم چون میخوام با کد نویسی هویز بگیرم نیاز به یک سرور دارم که اطلاعاتش تغییر نکنه کپچا هم نخواد
(۰۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۷:۴۵:۵۱)kimiafars نوشته است: [ -> ]ممنون از لطفتون اما هیچ کدوم به دردم نخورد
منظور از ثبت کردن اینه که خودش مسول ریجستر باشه مثل نیک ای ار ایران که خودش کار ثبت را انجام میده و از سرور خودش هویز میگیره نه اینکه سایتهای واسط باشن
این سایتهایی که دوستمون معرفی کردن واسط هستند و هر روز یه جور هستند منم چون میخوام با کد نویسی هویز بگیرم نیاز به یک سرور دارم که اطلاعاتش تغییر نکنه کپچا هم نخواد
چرا خودتون را به اون سایتها وابسته میکنید؟کد whois را خودت درست کن!من قبلا نوشتم اگر پیدا کردم واست میزارم
http://www.codeproject.com/search.aspx?q...y=0&sbo=kw
منم دارم همین کار را می کنم اما میاد از سرور های ثبت دامنه استفاده می کنه شما از چه متدی استفاده می کنید در برنامتون؟
شما چرا از سایت
www.who.is استفاده نمیکنید؟
اعتبارش از بقیه سایتها بیشتره