سلام خدمت دوستان عزیزم
امیدوارم که هرکجا هستید حالتان خوب باشد .
دوستان من در بخش Security یک یوزر می سازم و سپس بانک اطلاعاتی خود را به آن یوزر متصل می کنم . حالا مشکل اینجا می شود که هم با یوزر و پسورد می تونم وارد بشم و در بانک اطلاعاتی خود تغییر ایجاد کنم و هم بدون وارد کردن یوزر و پسورد می توانم لاگین کنم و در حالت عادی در بانک اطلاعاتی خود تغییر ایجاد نمایم .
لطفا من را راهنمایی کنید .
دسترسی بقیه ی یوزر هایی که تو همون بخش Security می بینی رو به این دیتابیس محدود کن، یا کلاً پاکشون کن!
یوزرهایی که توی security همون بانک مورد نظر هست را پاک کنم ؟
روی برخی از این یوزرها یک فلش قرمز رو به پایین رویشان هست اونها چی هست .
من با یوزر و پسورد بانک مورد نظرم وارد می شوم و وارد پوشه security بخش بانک مورد نظرم میشم ولی و سپس وارد بخش users میشم و روی هر یوزری راست کلیک می کنم دکمه ای برای حذف وجود ندارد . چگونه باید آو یوزرها را پاک کنم دوست عزیزم؟
بقيه يوزرهايي كه ميبينين اسماشون چيه؟!
(۰۷-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۵۴:۵۸)far_222000 نوشته است: [ -> ]بقيه يوزرهايي كه ميبينين اسماشون چيه؟!
عبارت هستند از :
dbo
mrs
guest
INFORMATION_SCHEMA
sys
که به غیر از 2 یوزر اولی بقیه رویشون یک فلش قرمز رو به پایین هست .
حالا فهمیدم شما کجا رو میگین
اون یوزر هایی که نوشتین برای Database Login هستن، شما باید یوزرهای Server Login رو تغییر بدین
با Windows Authentication (همون بدون یوزر و پسورد) وارد سرور بشین، پوشه Security رو باز کنین(نه اونی که توی دیتابیستون هست و الان اسم این یوزر ها رو از توش نوشتین)، پوشه Logins رو باز کنین، یه سری یوزر میبینین که یکیش اسم کامپیوترتون و اسم یوزری هست که ویندوزتون را باهاش وارد میشین، روی اون دوبار کلیک کنین، از لیست سمت چپ، گزینه User Mapping رو انتخاب کنین، از لیست سمت راست، تیک مربوط به دیتابیسی که گفتین رو بردارین، دکمه OK رو بزنین
تست کنین که درست شده باشه
(۰۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۲:۱۱:۲۲)far_222000 نوشته است: [ -> ]حالا فهمیدم شما کجا رو میگین
اون یوزر هایی که نوشتین برای Database Login هستن، شما باید یوزرهای Server Login رو تغییر بدین
با Windows Authentication (همون بدون یوزر و پسورد) وارد سرور بشین، پوشه Security رو باز کنین(نه اونی که توی دیتابیستون هست و الان اسم این یوزر ها رو از توش نوشتین)، پوشه Logins رو باز کنین، یه سری یوزر میبینین که یکیش اسم کامپیوترتون و اسم یوزری هست که ویندوزتون را باهاش وارد میشین، روی اون دوبار کلیک کنین، از لیست سمت چپ، گزینه User Mapping رو انتخاب کنین، از لیست سمت راست، تیک مربوط به دیتابیسی که گفتین رو بردارین، دکمه OK رو بزنین
تست کنین که درست شده باشه
سلام
دیدم تیک جلوش نبود و بقیه راهم که تغییر میدادم برنامه خطا میداد
کد php:
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
------------------------------
Drop failed for User 'dbo'. (Microsoft.SqlServer.Smo)
For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=...nkId=20476
ADDITIONAL INFORMATION:
An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)
Cannot drop the user 'dbo'. (Microsoft SQL Server, Error: 15150)
اینم کد خطاشه
علتش برای چیه ؟