ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایجاد وب سایت جهت جستجوی اطلاعات افراد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
درباره هاست و دامین می دونم.
دامین آدرس سایت میشه و هاست میشه فضاش.

یه چیزی که به اطلاعاتم اضافه شد این بود که فهمیدم ASP فقط روی هاست ویندوزی جواب میده.

ولی الآن هنوز دنبال اینم که الآن اگر یه دامین از اینجا بگیرم، بعدش سایتی که طراحی کردم و پابلیش (Publish) هم کردم، چطوری بذارم روش؟
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۱۱:۲۵)Loyal نوشته است: [ -> ]درباره هاست و دامین می دونم.
دامین آدرس سایت میشه و هاست میشه فضاش.

یه چیزی که به اطلاعاتم اضافه شد این بود که فهمیدم ASP فقط روی هاست ویندوزی جواب میده.

ولی الآن هنوز دنبال اینم که الآن اگر یه دامین از اینجا بگیرم، بعدش سایتی که طراحی کردم و پابلیش (Publish) هم کردم، چطوری بذارم روش؟

کل پروژت را زیپش میکنی(فقط zip ) بعد تو پنل هاستت که بری جای اپلود داره بعد که اپلود شد خودش گزینه un zip داره میزنی و.........
البته قبلش باید دیتابیس ایجاد شده باشه و کانکشنت را درتس کردی باشی چون زمان پابلیش شدن دیگه بهت اجازه نمیده که کد راببنی!

php هم در صورتی روی هسات ویندوز جواب میده که واسش تعریف شده باشه و برنامه های مربوط بهش نصب شده باشند
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۱۶:۳۷)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]کل پروژت را زیپش میکنی(فقط zip ) بعد تو پنل هاستت که بری جای اپلود داره بعد که اپلود شد خودش گزینه un zip داره میزنی و.........
البته قبلش باید دیتابیس ایجاد شده باشه و کانکشنت را درتس کردی باشی چون زمان پابلیش شدن دیگه بهت اجازه نمیده که کد راببنی!

php هم در صورتی روی هسات ویندوز جواب میده که واسش تعریف شده باشه و برنامه های مربوط بهش نصب شده باشند

خیلی ممنون. امشب هاست و دامین رو می گیرم.
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۳۰:۵۰)Loyal نوشته است: [ -> ]
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۱۶:۳۷)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]کل پروژت را زیپش میکنی(فقط zip ) بعد تو پنل هاستت که بری جای اپلود داره بعد که اپلود شد خودش گزینه un zip داره میزنی و.........

خیلی ممنون. امشب هاست و دامین رو می گیرم.

خواهش
فقط قبل از خرید بگو میخوای چی بخری
یه موقع نخری دوباره کاری بشه!
البته میتونی با همین دامین که قبلا خریدی اقدام کنی البته هزینش را میگره ولی دوسال تمدید میشه!
موفق باشی
(۲۷-بهمن-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۱۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]فقط قبل از خرید بگو میخوای چی بخری
یه موقع نخری دوباره کاری بشه!
البته میتونی با همین دامین که قبلا خریدی اقدام کنی البته هزینش را میگره ولی دوسال تمدید میشه!
موفق باشی

میخوام این هاست رو بگیرم:
[تصویر:  attachment.php?aid=11082]

شایدم این یکی:
[تصویر:  attachment.php?aid=11083]

دامین رو هم میخوام یکی دیگه بگیرم.
اسمشو بد انتخاب کرده بودم.
چطوری می تونم هاست رو بگیرم برای دامنه؟

برای تبدیل بانک اطلاعاتیم اینو پیدا کردم:

Excel Convert File To SQL Statements Commands Software

یه برنامه با حجم تقریبی 22 مگه.
تک تک داده ها رو به صورت یه دستور برای شما می نویسه و فقط کافیه ببریدش توی برنامه و اجراش کنید تا اطلاعاتتون به بانک SQL اصافه بشه.
سلام برای آپلود فایل هاتون باید برید به پنلی تو خود سایت.

تنظیمات DNS

پنل سایت ها با هم فرق میکنه.

اینم یه مقاله برای Import کردن داده در دیتابیس

[attachment=11087]
از همتون ممنونم.

دامینم امروز تأیید شد. Happy

یدونه هاست هم گرفتم، منتظرم تأیید بشه.

DNS هم توی سایت nic.ir ثبت شده.

بعدش چی؟
هیچی دیگه! سایتتون رو اپلود کنید رو هاست
دیتابیسش رو نمیدونم چطوری ایمپورت باید کرد

بعدش میتونید سایت رو باز کنید و اجراش کنید
(۲۹-بهمن-۱۳۹۲, ۰۰:۴۰:۳۰)babyy نوشته است: [ -> ]هیچی دیگه! سایتتون رو اپلود کنید رو هاست

چطوری؟ کجا برم برای این کار؟
من از سرورپارس هاست گرفتم. برم توی خود سایت سرورپارس؟
موقع تحویل هاست معمولا یوزرنیم و پسورد و ادرس فضای هاستتون رو هم میدن بهتون

در حالت معمول یه کنترل پنلی هستش که ربطی به سایتی که ازش هاست خریدید نداره؛
حالا نمیدونم این چه شکلیه؛ بچه‌ها بیان بهتر میدونن
-----
ساییتون باید یه چیزی شبیه این بهتون بده:
http://pro.bertina.ir:9001/Default.aspx?...fault.aspx
که بعد از لوگین یه فضای هاستتون دسترسی پیدا میکنید...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5