۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۵۳:۵۱
نقل قول: سلامسلام، بزرگوارید.
خوب هستيد
ميدونم مشكل يك جوري بر طرف شده اما تا اين مشكل كامل حل نشه من دست بردار نيستم !!!!!!!!!! :دي
نقل قول: يك مورد هم اضافه بشه به اين پست تا اگر كس ديگري كمك خواست اشنايتش براي حل مشكلش بيشتر باشه .بسیار عالی.به محض رسیدن به جواب دکمه ی حل شده ثبت میشه.( البته اگر موجود باشه چنین دکمه ای تو سایت)
و بااجازتون یه پی دی اف از تمام نکات مفیدی که شما و دوستان گفتن میذارم.(با ذکر منبع)
نکته ی آخر در مورد سی دی که معرفی کردین hiren's Boot اتفاقا امروز یه بنده خدائی بهم داد و گفت باهاش میشه یه سری کارها رو انجام داد.
و اینکه هارد رو این بنده خدا بهم قرض داده بود.امروز به دستش رسوندم.
شرمندم نمیشه این کارهائی که در ادامه گفتین و پیگیری کنم.میبخشید بهتون پیام خصوصی دادم و گفتم نیازی نیست تاپیک و پیگیری کنیدو... هر چند هدف تو ایران ویج کمک به تمامی دوستان برای رفع مشکلاتی این چنینی و ...است. بازم تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتین.
توي بوت منو ايا هارد ديتكت ميشه ؟ ( اگر نتونستيد هارد رو ببينيد و يا نميدونيد كجاست : به راه حل دوم مراجعه كنيد ) اگر ديتكت بشه مشكل از ويندوز هستش كه نميتونه هارد رو ديتكت كنه
راحت ترين راه حل مشكل تعويض ويندوزه .
=================================
يك راه حل ديگر : توي device manager از منوي View گزينه show hidden device رو بزنيد و تمامي ديوايس هاي كه الان به دستگاه وصل نيستند اما درايورشون نصبه رو حذف كنيد ( توي disk driver و serial universal base و گزينه others device ) دستگاه ريستارت و بعد دوباره وصل usb هارد جهت شناختن
راه حل دوم چك ديتكت هارد:
با سي دي بوت hiren دستگاه را بوت كنيد .
وارد منوي Mini Windows Xp و بگذاريد ويندوز پرتابل لود شه اگر لود نشد از Windows 7 استفاده كنيد اگر نشد از ديگر ويندوز هاي لايو استفاده كنيد
- بعد از لود شدن ويندوز لايو وارد computer يا my computer ميشويم
- حالا هارد اكسترنال به دستگاه وصل ميشه
- اگر به حروف درايو چيزي اضافه شد( در واقعه چك ميشود ايا هارد پيدا ميشود يا نه ) اگر پيدا شد مشكل از كشينگ ويندوز نصب شده بروي دستگاه و يا ريجستري است كه رويداد usb new device را عمل نمكند . با برنامه هاي ريجستري و يا برنامه هاي ديوايس درايور شايد مشكل حل شود ولي بهترين گزينه نصب مجدد ويندوز است.
در هر دو روش اگر هارد ديتكت نشه به احتمال زياد مشكل
يا سخت افزاري است و يا مشكل جريان دهي است .