ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PHPNUKE
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا من نوفهمم اين نيوك ما با بقيه فرق فوكوله از خودش ميل در نوكوله
تا اونجا كه من فهميدم تنظيم خاصي هم نمي خواد به نظر مي ياد كسي هم اين مشكل رو قبلا نداشته
مثلا همين با خبر ساختن شما هنگامي كه به اين مطلب پاسخ داده شد رو كه تيك ميزني مگه نبايد هنگام پاسخ دادن ميل بزنه پس چرا نمي زنه؟
من كه خيلي نيوك و php سرم نميشه و ميشه گفت تازه شروع كردم ولي به نظرم خودت خيلي ساده ميتوني با تابع mail هنگام ثبت يك ركورد جديد در ديتا بيس اطلاعات رو به فرد مورد نظر بفرستي
البته خودت كه استاد مايي و اينا رو بهتر از ما ميدوني ولي در كل اين طور مواقع سعي كن يه دستي تو نيوك ببري :arrow:
شايد از بسكي دستكاريش كردم اينجوري شده آخه اين از امكانات خود نيوك
كسي چيزي نمي دونه :cry:
:( من هم همين مشكلو دارم
نمي دونم چيه جريان :roll: فكر كنم توي تنظيمات كاربري يه قسمت هست با عنوان اجازه ي ارسال ميل اونو بايد فعال كرد . ولي خودم امتحان نكردم Biggrin
ها اونو ديدم ولي نوشته بود اجازه ارسال ميل كاربران به هم نه سايت به كاربران خيلي عجيبه باز خوبه يه نفر ديگم مشكل داره آدم دلش نمي شوزه :wink: حيف كه نمي رسم وگرنه خودم مي نوشتمش
كسي نيست بابا اين همه اين كاره داريم ها جايزه مي دما :wink: از اين عكسا ببينين
www.IranLED.com/Image/DSCI1137.jpg
امروز 116 تا از اين عكسا گرفتم جاتون خالي خيلي حال داد تو يه روز ابري كامل بالا سر ما آفتابي بود 8O
ببين يه سري تنظيمات داره تو قسمت آدميني (بخش تنظيمات)
يه جا داره ميل مدير سايت بايد ميلت رو بزني و يه جا داره با چند گزينه به نام : باخبر سازي مدير
يه جا هم : تنظيمات مربوط به سيستم وب ميل بايد دقيق پرشون كني.
راستي بابت زحمتت و اون تماست هم ممنون . خيلي منو شرمنده كردي و اون درخواستت هم بايد بگردم ببينم جايي اينو ذخيره ميكنه يا نه ؟ IP
اولا قابل نداشت دوما ممنون
تو قسمت تنظيمات يه قسمت هست براي با خبر ساي مدير اونو فعال كردم ولي مشكل من تو phbb بايد باشه چون پستهاي فروم براي كاربران مي خوام ارسال بشه اونهايي كه تيك رو فعال كرده باشن همين تيكي كه موقع نوشتن اين متن پايين هست
تنظيمات ميل كه تو ادمين اصلي نبود ولي تو تنظيمات فروم هست گفته استفاده از smtp براي ارسال ايميل من اينو غير فعال كردم تا از تنظيمات پيش فرض استفاده كنه در واقع نمي دونم اگه فعالش كنم از چه smtp‌ بايد استفاده كنم
تقريبا اكثر سايتا هم POP3 و هم SMTP شون روي يه سرور هست و تقريبا همهشون هم اينه آدرسشون mail.domain.com كه domain ميشه نام سايت شما.البته اينجا هم انگار اين مشكل رو داره چون ارسال نميكنه.
نقل قول: البته اينجا هم انگار اين مشكل رو داره چون ارسال نميكنه
نه اينجا خيلي خوب كار مي كنه اگه مشكل از همون تنظيم smtp باشه مي تونم از كسي كه هاست گرفتم بپرسم در هر حال خيلي ممنون