ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از progressbarدر پروژه های database
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من توی پروژه ام دکمه ای دارم که وقتی کاربر روش کلیک کرد اطلاعت از یک جدول به جدول دیگه ای وارد(insert)میشن.حالا می خوام از progressbarاستفاده کنم که پیشرفت کار رو نشون بده ممنون میشم راهنماییم کنین.تشکر
سلام
مقدار ماکسیموم را برابر تعداد رکود های جدول اولت بگذار!

کد:
progressBar1.Maximum = rows.count;
بعد از هر اینسرت یکی به مقدار ولیو اضافه کن
کد:
progressBar1.Value++;
تشکر از راهنماییتون.من ابتدا یه datatable به نام dtمی سازم و با متد dt.rows.countتعداد رکورد های اون رو میشمارم و داخل متغیر aمی ریزم و و همچنین commantextرو به صورت زیرتعریف کردم:
کد:
scm.commandtxt="insert into students select * from stud"
و بعدا یه حلقه whileو یه شمارنده i=0به صورت زیر تعریف کردم:
کد:
while (i<a)
scm.executenonqeary();}
progressbar1.valu=i;
i++;}
و ماکزیمم proressbarرو هم روی همون aگذاشتم.اما خطا میگیره متاسفانه ممنون میشم اصلاح بفرمایید.
(۱۳-خرداد-۱۳۹۳, ۰۸:۴۹:۱۳)taksa2012 نوشته است: [ -> ]تشکر از راهنماییتون.من ابتدا یه datatable به نام dtمی سازم و با متد dt.rows.countتعداد رکورد های اون رو میشمارم و داخل متغیر aمی ریزم و و

همچنین commantextرو به صورت زیرتعریف کردم:
کد:
scm.commandtxt="insert into students select * from stud
"
و بعدا یه حلقه whileو یه شمارنده i=0به صورت زیر تعریف کردم:
کد:
while (i<a)
scm.executenonqeary();}
progressbar1.valu=i;
i++;}
و ماکزیمم proressbarرو هم روی همون aگذاشتم.اما خطا میگیره متاسفانه ممنون میشم اصلاح بفرمایید.
چه خطای میده؟
قبل از اینکه از progressbar استفاده کنید هم خطا داشت؟
البته برای اینکه بتونید اینکارا انجام بدین باید سطر به سطر درج داده کنید شما همه را یکجا درج کردین ..........
اگه دیدی یهو پراگرس بار میره آخر دلیلش اینه که شما باید عملیات انتقال از یه جدول به جدول دیگه رو روی یک نخ جدید انجام بدید.
برای شروع چند نخی در سی شارپ رو در گوگل سرچ کن
(۱۳-خرداد-۱۳۹۳, ۲۲:۲۵:۰۳)morrning نوشته است: [ -> ]اگه دیدی یهو پراگرس بار میره آخر دلیلش اینه که شما باید عملیات انتقال از یه جدول به جدول دیگه رو روی یک نخ جدید انجام بدید.
برای شروع چند نخی در سی شارپ رو در گوگل سرچ کن

مهندس جان چطوری باید سطر به سطر درج کنم؟اگه میشه بیشتر توضیح بدین؟تشکر
سلام ساختار کلی به این شکل میشه!
البته کوئری درج فقط اماده شده شما باید زحمت بقیه اجرای کوئری را نویسید!
در dt هم نتیجه سلکت از جدول اول هست!
کد:
DataTable dt;
            int c = dt.Rows.Count;
            for (int i = 0; i < c; i++)
            {
                DataRow dr = dt.Rows[i];
                string.Format("insert into tbl (fild) values ('{0}')",dr[0].ToString());
                progressbar1.valu = i;
            }