ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كسي ميتونه كمكم كنه؟!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
من تو يه فرم تعدادي چك باكس دارم.(براي هر كدوم هم به شكل قرار دادي با خودم يه شماره كد در نظر گرفتم) يه متغير رشته اي هم تعريف كردم. كدي نوشتم كه هر كدوم از چك باكسها تيك خورده شد كد مربوط به اون چك باكس به متغير رشته اي اضافه بشه. حالا تو اين موندم كه چه جوري بگم اگه تيك يكي از چك باكسها برداشته شد كد مربوط به اون از رشته حذف بشه!
اگه كسي راهي داره كمك كنه.
ممنون!
سلام

يعني مثلا اگر كاربر هر چهار تا را كليك كنه شما رشته اي شبيه به اين داريد:
کد:
"1234"
مي توني از دستور Replace استفاده كني و عدد مورد نظرت رو با رشته Null جايگزين كني
کد:
strCheck = Replace(strCheck, Index, "")
من فرض كردم كه چك باكسها آرايه هستند و از index استفاده كردم شما مي توني از عدد استفاده كني يا هر چيز ديگري
:wink:
سلام!
خيلي ممنون از شما. در اين صورت فضاي خالي كه در رشته به وجود نمياد؟ يهني از اون كاراكتر به بعد بايد تمام رشته يك كاراكتر عقب بيان ديگه نه؟
راستي يه چيزي هم راجع به MDAC گفته بوديد. ولي من پرسيدم چي هست شما مثل اينكه نديدين. ميشه تو اون تاپيك جواب بدي؟(گفته بودم برنامه من رو سيستمهاي ديگه كار نميكنه. شما گفتي MDAC رو نصب كردي؟)
ممنون!
نقل قول: در اين صورت فضاي خالي كه در رشته به وجود نمياد؟ يهني از اون كاراكتر به بعد بايد تمام رشته يك كاراكتر عقب بيان ديگه نه؟
پس اين Trim رو براي چي گذاشتن
سلام!
جناب ريزوندي من خيلي مخلصتما! كار كرد. ممنو! :wink:
جناب Iron_Fist منظور من فضاي خالي داخل رشته يعني بين كاراكتر ها بود. (كه البته درست بود جواب آقاي ريزوندي) اين تايعي كه شما گفتي براي حذف فضاي خالي طرف چپ و راست رشته هستش نه بين كاراكتر هاي رشته.
به هر حال ممنون!
من فكر كردم تريم به كارت مي آد
در هر صورت الگوريتم حذف كاراكتر خالي
قابل ساخت است كه اگه خواستي مي نويسم
سلام!
جناب Iron_Fist ممنونم از شما. جواب آقاي ريزوندي كانلا درست بود و كار ميكنه!
با تشكر
Iron_Fist نوشته است:من فكر كردم تريم به كارت مي آد
در هر صورت الگوريتم حذف كاراكتر خالي
قابل ساخت است كه اگه خواستي مي نويسم

سلام

دوست عزيز شما با استفاده از Replace مي توني هر رشته اي رو با هر رشته اي جايگزين كني يعني حتي با رشته Null پس با استفاده از Replace مي توني كاراكترهاي Space بين رشته رو هم از بين ببري
ممنون و متشكر
گير ميدي يا ! ريزوندي جان
مگه من گفتم با رپليس نمي شه
سلام

ببخشيد منظور بدي نداشتيم دوست عزيزAmaze