ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد یوزر و پسورد کلاینت ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من عضو یه شبکه داخلی در یک شرکت کوچیک هستم و یکی از پوشه های یک درایو روی یکی از کلاینت ها SHARE شده.حالا وقتی آی پی اون سیستم رو توی RUNسیستم خودم وارد میکنم و اینتر رو میزنم یه کادری میاد که یوزر و پسورد میخواد؟درحالی که ویندوزش یوزر و پسورد نداره؟
چجوری باید از این کادره رد بشم؟
در واقع یه نرم افزاره که میخوایم روی یکی دیگه از کلاینت ها هم اجرا بشه و دیتابیسش رو روی اون کلاینت دیگه SHARE ;VNDL.
ممنونم از لطفتون
(۲۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۰:۵۹:۲۳)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من عضو یه شبکه داخلی در یک شرکت کوچیک هستم و یکی از پوشه های یک درایو روی یکی از کلاینت ها SHARE شده.حالا وقتی آی پی اون سیستم رو توی RUNسیستم خودم وارد میکنم و اینتر رو میزنم یه کادری میاد که یوزر و پسورد میخواد؟درحالی که ویندوزش یوزر و پسورد نداره؟
چجوری باید از این کادره رد بشم؟
در واقع یه نرم افزاره که میخوایم روی یکی دیگه از کلاینت ها هم اجرا بشه و دیتابیسش رو روی اون کلاینت دیگه SHARE.کردیم
ممنونم از لطفتون
این سوال مربوط به این بخش نیست

کافیه روی اون ویندوزی که می خوای بهش وصل بشی یک یوزر جدید با پسورد تعریف کنی یا برای همون یوزری که وجود داره یک

پسورد بسازی و بعد از ریستارت کامپیوترها می تونی مجددا به اون سستم متصل و داخل دیال.گ باز شده یوزر و پس رو بزنی.