یه چیز جالب هم من بگم
یه برنامه را کامپایل کردم اصلا کار نمیکرد در صورتی که برد همیشه همون بوده بعد اومدم یه برنامه چشمک زن ساده نوشتم ریختم رو میکرو گذاشتم رو برد برد
اصلا کار نکرد این در حالی بود که درست پروگرم میشد
اما کار نمیکرد با کریستال بی کریستال امتحان کردم نشد که نشد
به منم سرایت کرده
لطفا اگر کسی راهی پیدا کرد بگه
شما پروگرامرتون رو عوض کنید ... .
دوستان سلام
من با پروگرامر stk500 مستقیم از کدویژن امتحان کردم ولی باز هم نشد
دوستان کمک کنید
چیکار کنم
حافظه فلشش که از 25درصد بیشتر پر میشه دیگه کار نمیکنه به حالت ریست میره
دوستان چیکار کنم؟
با سلام و عرض ادب
در مورد مشکل دوست عزیزمون باید بگم در کد ویژن مدل های حافظه مختلف تعریف می شه که برای mega128 باید مدل حافظه رو روی medium تنظیم کنیم احتمالا شما حافظه رو روی small (حالت دیفالت) تنظیم کردین و همین امر باعث می شه 64kb از حافظه به برنامه اختصاص داده بشه
اگه تمایل داشتین یه مقاله در مورد انواع حافظه در codevision و فرقاشون برای دوستان حاضر می کنم
در ضمن علاوه بر مشکل فوق برخی از برنامه های پروگرامر ها از جمله برنامه eXtreme Burner - AVR که یه برنامه کاربر پسند هم هست فقط 64Kb رو برای شما پروگرام می کنه و چون همین 64kb پروگرام شده رو وری فای می کنه صحت پروگرام شدن رو به کاربر نمایش می ده.
امیدوارم مشکلتون حل شه
سلام
تشکر از اطلاعات خوبتون
از کجا باید حافظه رو روی medium تنظیم کرد؟
از قسمت project>configure وارد تب c compiler بشین در قسمت memory model بسته به اینکه میکروتون از چه نوع حافظه ای پشتیبانی می کنه می تونین گزینه مناسب رو انتخاب کنین
(۲۳-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۵۸:۱۲)s_alma30 نوشته است: [ -> ]از قسمت project>configure وارد تب c compiler بشین در قسمت memory model بسته به اینکه میکروتون از چه نوع حافظه ای پشتیبانی می کنه می تونین گزینه مناسب رو انتخاب کنین
با تشکر
ولی مشکل من این بود ک این قسمت کلا یک گزینه small داره
عکسش رو براتون پیوست کردم