ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فولدر داخل فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من براي باز كردن يك فولدر از دستو shell استفاده ميكنم حالا چجوري ميتونم اين فولدر رو داخل يه فرم باز كنم و چجوري ميشه بجز كليد Back ديگر ابزار پنجره اين فولدر رو حذف كرد يا اگر بخوام بهتر توضيح بدم بايد بگم كه ميخوام محتويات يه فولدر رو داخل يه فرم ببينم و يه كليد Back داشته باشم كه اگر وارد فولدري شدم برگردم به فولدر اصلي .

ممنون دوستان
پس اين DirListBox , FileListBox به چه درد مي خورند :!:
موضوع اينجاست كه من نميخوام كاربر ببينه كه كجاست . اين برنامه رو براي شبكه دارم مينويسم و آدرس اون فلدر رو سرور هستش اصلا انتخاب اين فولدر نبايد به عهده كاربر باشه .
من فقط ميخوام فولدرهاي اون فولدر توي فرمم ديده بشه بدون اينكه هيچ آدرسي ازش مشخص باشه .
يكم بيشتر تو ضيح بده بلكه تونستم بهت كمك كنم
چكار مي خواهي بكني
شايد روش بهتري بود
دوست عزيز بقول معروف شنيدن كي بود مانند ديدن . من يه عكس از اون چيزي كه ميخوام تهيه كردم ولي نميدونم چجوري بايد آپلودش كنم لطف كنيد راهنمايي بفرماييد .

ممنون
بزار رو www.ripway.com
http://h1.ripway.com/mehdiyg/pic1.jpg
همونطور كه تو عكس مي بينيد فولدر New Folder داخل فرم باز شده و محتويات داخلش كه 3 تا فولدر ديگه هستش مشخصه . من ميخوام تو اين فولدرها فايل بزارم بردارم و كاراي ديگه اي كه explorer انجام ميده
فكر كنم كامپوننتي براي اين كار موجود باشه
اسمي آدرسي چيزي ازش نداريد ؟
كسي جوابي نداره من هنوز گيرم !