سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه تایمر1 مگا32 رو کنترل کرد. یعنی چطور میشه مقدارشو هر زمان که خواستیم بخونیم ،ریست کنیم و از درون خود برنامه راه اندازیش کنیم البته در محیط کدویژن.
سلام.
کافیه بخش تایمر رو از روی دیتاشیت و یا یک کتاب مرجع مطالعه کنید. چندتا رجیستر داره مثل TCCR و TCNT و ... ها که وقتی روال کارشون رو مطالعه کردید، به راحتی می تونید به هدفتوم برسید.
موفق باشید.
سلام
من کتاب میکرو کنترولرهای avr (نوشته پرتوی فر ،مظاهریان،بیانلو) رو خریدم اما در حدی نوشته که بیشتر به معرفی پرداخته .مثلا درباره رجیستر TCNTn (nشماره تایمر است) نوشته که در هر لحظه مقدار تایمر رو در خود نگهداری میکنه ولی نگفته چطور میشه مقدار این
رجیستر رو ذخیره یا ریست کرد.
(۲۱-خرداد-۱۳۹۵, ۲۰:۲۹:۴۳)mostafa-m نوشته است: [ -> ]سلام
من کتاب میکرو کنترولرهای avr (نوشته پرتوی فر ،مظاهریان،بیانلو) رو خریدم اما در حدی نوشته که بیشتر به معرفی پرداخته .مثلا درباره رجیستر TCNTn (nشماره تایمر است) نوشته که در هر لحظه مقدار تایمر رو در خود نگهداری میکنه ولی نگفته چطور میشه مقدار این
رجیستر رو ذخیره یا ریست کرد.
سلام
رجيستر تايمر را مساوي با 0 قرار دهيد صفر ميشود
رجيستر را مساوي با هر عددي قرار دهيد همان عدد ميشود
هر متغير را مساوي با رجيستر قرار دهيد مقدار رجيستر را خفظ
ميكند
اگر ميخواهيد بعد از خاموشي avr مقدار متغير كه از رجيستر گرفته ايد
از بين نرود متغير را بايد در eeprom قرار دهيد
البته اين ها ساده ترين راهها است وگرنه راههاي پيچيده تري نسبت
به نياز طرح وجود دارد
موفق باشيد
سلام
من میخوام از TCNT بعد از توقف تایمر استفاده کنم. یعنی بعد از اینکه تایمر رو از از کار انداختم(TCCR0=0x00 //STOP timerدر کدویژن) مقدار TCNTرو درون آرایه ای به صورت 0و1 ذخیره کنم وبعد ازش استفاده کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم . اینکه چطور میتونم به بیت کری یک رجیستر دستیابی داشته باشم.
(۲۵-خرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۴۸:۱۸)mostafa-m نوشته است: [ -> ]سلام
من میخوام از TCNT بعد از توقف تایمر استفاده کنم. یعنی بعد از اینکه تایمر رو از از کار انداختم(TCCR0=0x00 //STOP timerدر کدویژن) مقدار TCNTرو درون آرایه ای به صورت 0و1 ذخیره کنم وبعد ازش استفاده کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم . اینکه چطور میتونم به بیت کری یک رجیستر دستیابی داشته باشم.
سلام
دوستان مشکل من حل شد . رجیستر TCNT رو در PORTCذخیره کردم وبعد به صورت تک تک مقدارشو در آرایه ذخیره کردم.
int[8];
PORTC.0=int[0];
...
...
PORTC.7=int[7];