ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هنگ كردن برنامه ها در ويژوال بيسيك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
چگونه میشه در ویژوال بیسیک وقتی مثلا با فشار دادن یک کلید که مثلا قراره 2000 تا کنترل مثل لیبل و تکست و ... را كه م خواهيم رنگشان را عوض کنیم یک لحضه ممکن است برنامه قفل کند یا برای چند ثانیه هنگ کند چه جوری میشه که از این کار جلو گیری کرد که فشار :wink: بالای برنامه نياد و اثری از هنگ کردن دیده نشه
نمي دانم كلا چرا برنامه هايي كه با وبي منويسن سرعتش خيلي كمه؟ كدام زبان برنامه نويسي سرعتش خوبه؟
من كه فكر نكنم راه حلي باشه
ببين اين مشكل به سرعت كامپيوتر بستگي داره
يكي كه سرعتش بالاست عملا با اين مشكل روبرو نمي شه ديگه :!:
استفاده از دستور Doevents توي حلقه هاي تعويض رنگ دكمه ها و كنترل هاي به شما بسيار كمك مي كنه !
دوما برنامه هاي وي بي كند نيستند بلكه كاري كه شما ميخواييد سنگين هست ! :idea:
نقل قول: كدام زبان برنامه نويسي سرعتش خوبه؟
به اعتقاد من ++c
بستگی داره با چه الگوریتمی بخوای اون کار رو انجام بدی. همانطور که mamad2003 برای اینکار با DoEvents به روش های مختلف میشه کاری کرد که هنگ نکنه
برای بالاتر رفتن سرعت از api استفاده کن
چون api با زبان c نوشته شده و سرعتش از vb خیلی خیلی بیشتره
api برات پیدا میکنم میزارم
amirjan نوشته است:به اعتقاد من ++c

بهترين اعتقاد :wink: 8)
ممنون از همه بچه ها كه كمكم كردين اگه را هي ديگه اي هم وجود دارد بگوييد(لطفا)
بچه ها بهترين راه براي ياد گرفتن ريجستري و تواابع اي پي اي چيست شما ها چگونه ياد گرفته ايد؟
m-m نوشته است:ممنون از همه بچه ها كه كمكم كردين اگه را هي ديگه اي هم وجود دارد بگوييد(لطفا)
بچه ها بهترين راه براي ياد گرفتن ريجستري و تواابع اي پي اي چيست شما ها چگونه ياد گرفته ايد؟
این سوال منم بود. چطوری ای پی ای رو یاد گرفتین؟
بهترين راهش خوندن يه كتاب مرجع اي پي اي هست كه ضمن معرفي اي پي اي ها مثال هم زده باشد
كتابش توي بازار هست
كاركردن باهاش هم ياد گرفتن نداره يه تابع يا سابروتين نوشته شده اماده هست كه يه كار خاص رو انجام ميده فقط كافي پارامتراشو ست كني و صداش بزني
m-m نوشته است:نمي دانم كلا چرا برنامه هايي كه با وبي منويسن سرعتش خيلي كمه؟ كدام زبان برنامه نويسي سرعتش خوبه؟
زبان اسمبلي Amaze
صفحه‌ها: 1 2