ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در یادگیری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام خدمت دوستان
بنده در حال حاظر در css (در تمرین ها) به مشکلی برخوردم و مبحث Filedset ها رو اصلا بصورت مفهومی یاد نمیگیرم و باید عینا مثل ویدئو آموزشی خط به خط جلو برم که میشه کپی پیست.
به نظر دوستان برای یادگیری بصورت طولانی مدت و مفهومی چه روشی رو پیشنهاد میدید و قطعا در مباحث پیشرفته تر مثل jquery و جاوا اسکریپت و ... قطعا به همین مشکل مشابه برخواهم خورد
بهترین روش برای یادگیری مباحثی که تجزیه و تحلیلش برای کاربر مشکل میشه چه مسیریه ؟
خواهشا دوستان راهکارهای عملی و نه تئوری رو بیان کنن که حاصل تجربه شخصی بوده باشه
بعنوان مثال عکسی که ضمیمه شده رو من به شخصه نتونستم درست تحلیلش کنم که مفهومی بتونم اون رو یادبگیرم و خودم کدها رو بدون نیاز یه آموزش بنویسم.
باتشکر
سلام اینجا اساتید برنامه نویسی تحت وب داریم من پا تو کفش شون نمیکنم
ولی تجربه خودم واسه یادگیری html و کار با کدهای css
برای تحلیل عملکرد کدها بهتره از هر قسمت کار خروجی بگیرید و نتیجه کار و ببینید تا کاربرد دستورات واستون مفهومی تر باشه
اکثر کدهای html و میشه با یه نت پد و پسوند .html شبیه سازی و اجرا کرد که راحت ترین روش یادگیری هست
ولی واسه یادگیری عمیق بهتره قالب های مختلف و بررسی کنید و کدهاشون و ادیت و رو دامین تون اجرا کنید
که قالب رایگان زیادی واسه این زمینه داریم که میتونید مطالعه شون کنید
برای شروع از مثالهای سایت www.w3schools.com استفاده کنید