سلام من تا حالا هر چی میکرو پروگرم کردم mega 8 بوده...الآن میخوام یه mega16 پروگرم بکنم،اولا که پروگرم میشه ولی توی مدار کار نمیکنه(گذاشتمش توی بردبورد فقط هم بهش پاور وصل کردم ولی بازم الکی همه ی پایه هاش 1 بود)و وقتی پروگرمر رو میزارم رو حالت high ،ارور میده که چیپ رو شناسایی نکرد. میکرو و پروگرمر رو هم عوض کردم ولی بازم فرقی نکردیکی از پروگرمر ها extreme بود و اون یکی اروند.مشکل از ویندوزه آیا؟
سلام وقت بخیر
بله حالت HI واسه mega16 و 32 و... جواب نمیده ولی واسه mega8 جواب میده
اما درباره اینکه mega16 پروگرم شده و جواب نمیده یه نکته که دوستان بهش قبلا اشاره کردن رو دوباره بگم
اینکه بعضیی ازدوستان هنگام پروگرم کردن میکرو های دارای استاندارد jtag این نکته رو درنظر نمیگیرن که؛در صورت استفاده از پورتی که پایه های مربوط به jtag روی اون قرار داره ،اگه استفاده ای غیر از jtag از اون پورت باشه باید فیوز بیت مربوط به jtag. رو حین پروگرم کردن غیر فعال(1) کرد مثلا mega16 و 32 ، jtag روی پورت C آنها قرار داره که اگه مثلا از این پورت بعنوان ورودی /خروجی عادی استفاده بشه ولی jtag فعال باشه مدار بدرستی عمل نمیکنه
روی برد برد هم شاید آی سی ریست میشده که همه پایه ها اون حالتو داشتن البته اگه برنامتون توی شبیه سازی تست شده باشه
موفق باشید
(۰۳-شهریور-۱۳۹۶, ۰۱:۵۲:۳۷)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام وقت بخیر
بله حالت HI واسه mega16 و 32 و... جواب نمیده ولی واسه mega8 جواب میده
اما درباره اینکه mega16 پروگرم شده و جواب نمیده یه نکته که دوستان بهش قبلا اشاره کردن رو دوباره بگم
اینکه بعضیی ازدوستان هنگام پروگرم کردن میکرو های دارای استاندارد jtag این نکته رو درنظر نمیگیرن که؛در صورت استفاده از پورتی که پایه های مربوط به jtag روی اون قرار داره ،اگه استفاده ای غیر از jtag از اون پورت باشه باید فیوز بیت مربوط به jtag. رو حین پروگرم کردن غیر فعال(1) کرد مثلا mega16 و 32 ، jtag روی پورت C آنها قرار داره که اگه مثلا از این پورت بعنوان ورودی /خروجی عادی استفاده بشه ولی jtag فعال باشه مدار بدرستی عمل نمیکنه
روی برد برد هم شاید آی سی ریست میشده که همه پایه ها اون حالتو داشتن البته اگه برنامتون توی شبیه سازی تست شده باشه
موفق باشید
سلام
برای mega 8 هم روی حالت high کار نمیکنن.jtag همون فیوز بیتس دیگه؟اگه همونه که غیر فعاله...
سلام
خسته نباشید
من با اروند هم تست کردم mega 8 در حالت high پروگرم میشد؛
آره منظورم همون فیوز بیت با نام JTAG EN هست و پیشفرضش صفر هست
و اگه توی شبیه سازی مدار جواب داده پس توی پیاده سازی اون یه مشکل بوجود اومده و میتونید مرحله به مرحله شبیه سازی مدار و خود مدار رو با هم چک کنید