ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رایت آپ چالش آفسکانف 2019
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

چند روز پیش مجموعه افسکانف که قرار یه کنفرانش داشته باشه؛ یک چلنج گذاشت برای حل کردن که در صورت حل کردن ۵۰ درصد تخفیف به شخص حل کننده تخفیف میداد  -- لینک سوال در کانال تلگرامی

راه حل یا رایت آپی که من از طریق اون تونستم فلگ رو بدست بیارم در زیر پیوست کردم

----------
لینک افرادی که تونستند حل کنند(10 نفر اول) (من نفر ششمی هستم - میخواستم اسم babyy حاودانه کنم نذاشتند خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید )
البته قطعا افراد بیشتری میتونستند حل کنند و من جای یکی بهتر از خودم رو گرفتم قلب  

دروغ هم نمیگم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید هرکی فکر کنه دارم خالی میبندم ۱۰ درصد وجه رایح ایرانویج اخطار میگیره خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
حالا انشالله رایت‌آپ منو در hall of farmer بزارند از زیر این همه تهمت و بهتان بیرون بیام خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
آبای جان نگفته بودی اینکاره هم هستی کلک دست زدن - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید

من تا قسمت اول رفتم..اعصابم خرد شد نتونستم حل کنم بی خیال شدم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید