ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستادن ايميل به ليست دوستان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من نمیدونم شما منظورت چیه! اما یکم اگه در موردش فکر میکردی متوجه میشدی که همچین چیزی غیر ممکنه بازم میگم همیچن چیزی محاله محاله محاله محاله
هییییییییچ کسی نمیتونه یه جوری میل بفرسته که گیرنده تا رو عنوانش کلیک کرد ویروسی شه!!!! اصلا یاهو یا ... اجازه نمیده از اینکارا بکنی شما. شما فقط اختیار محتویات متن میل + اتچ رو داری و برای اینکه طرف ویروسی شه باید اون رو دانلود کنه و اجرا کنه. امیدوارم منظورت اون xss خدابیامرز تو یاهو میل نباشه که تازه اونم همچین چیزی نبوده!!!
لینک خبرش رو حتما بذارید
صفحه میل رو که شما طراحی نکردی که بگی با کلیک روی سابجکت فلان فایل اجرا شه. یکم از فکرت استفاده کن تا خودت بفهمی که محاله.
ویروسی کردن از طریق میل خیلی مشکله.
یا باید فایل اتچ کنی و فایل هم undetected ( ناشناخته) باشه. یعنی آنتی ویروس به عنوان ویروس بهش گیر نده. چون اگه آنتی بشناستش اجازه دانلود نمیده. بعد طرف فایل رو دانلود کنه و اجرا هم بکنه تا آلوده بشه.
یا لینک بدی و بقیه کارارو تو لینکت انجام بدی.
من یه سورس داشتم که لینکهای مربوط به یه صفحه رو می داد
اگه فک می کنی بدردت می خوره بگو تابرات بزارمش
این الان موضوش ربطی به موضوع این تاپیک نداشت که! این برنامه ها که شما گفتید mapper هستن ولی ایشون میگن یه جوری میل بزنیم که طرف تا رو عنوان کلیک کرد ویروسی شه
خوب اگه لیسته ادمارو از این طریق یا یه طریقه دیگه بدست بیاره میشه از اول بهشون میل زد
و به کل دوستان ویروسه فرستاده بشه در ضمن من گفتم اگه بتونه کمکت کنه بزارمش
ممنون دوستان
من فكر كنم كه اشتباه كردم چون واسه همين اينو مطرح كردم كه هميشه چنين چيزي تو ذهنم بود كه اگه عملي نيست ديگه من اصراري ندارم
خلاصه به بزرگي خودتون ببخشيد
من هم از شما كمك خواستم فقط
آره عزیز. عملی نیست. وقتتو برای کارای دیگه بذار و هدر نده.
خوب توي ياهو چه طوري مي خواي كد جاوا بزاري!!!!!!!!
قبول کرد دیگه. دوباره شروع نکنید.
سلام
برای پخش ایمیل باید از یه صفحه  ایمیل php آنلاین استفاده کنی به شکلی که برنامت محتویا ریجیستری مربوط به اوت لوک رو بخونه و با اون صفحه php ایمیل بزنه . برای اجرای برنامه و انتشار اون روی کامپیوتر طرف میتونی از FSO استفاده کنی ولی ایمیلت باید به صورت HTML باشه و حالت امنیتی سیستم طرف حداقل باشه. ویروس I love you از همین روش برای انتشار خودش استفاده میکنه

-----------------------------
www.ps-ware.net
خوب با وجود اینترنت اکسپلورر 6 یا 7 دیگه جزو محالاته چون اجازه همچین کاری رو نمیده
مگه اینکه یارو IE رو دستکاری کرده باشه که هر ActiveX ی رو صفحه وبش اجرا بشه

فقط در این صورت شدنی هست

صفحه‌ها: 1 2 3