سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم ، در مورد ویژوال بیسیک 2005
من یه فایل اجرایی از برنامه ام درست کردم و خواستم توی یه کامپیوتر دیگه تستش کنم ولی پیغام خطا داد ،میخوام بدونم باید فایلهای دیگری رو هم در نصب
برنامه قرار بدم ؟ یعنی اینکه آیا ممکنه اوم کامپوننت توی اون کامپیوتر وجود نداشه . چاره چیه ؟! لطفاً کمکم کنید ؛ مرسی
سلام .من نمیدونم برنامه ای که شما نوشتید چی بوده اما!
برنامه هایی که با .net نوشته میشن برای اجرا نیاز به .net framework دارن که احتمالا رو کامپیوتر دیگه که تست کردید نصب نبوده. شما وقتی vs 2005 رو نصب کردید .net framework هم همراهش نصب شده . و این .
کلا برای اینکه برنامه هایی که با .net نوشته میشن رو سیستم های دیگه کار کنن نیاز به .net framework دارن. ولی تو ویندوزهای جدید این framework همراه ویندوز نصب میشه و تا چند سال آینده دیگه همچین مشکلی نداریم . برای همین .net آینده داره:d
دوست عزیز ممنون
به نظر شما فعلا باید چه کار کرد ؟
البته با اجازه استادا! ولی من فکر کنم هرکی میخواد که در آینده نزدیک به روز باشه و... باید .net یاد بگیره . اما الان به دلیلی که تو پست بالا گفتم چون خیلی ها ..net framework ندارن رو سیستمشون نوشتن برنامه با vb.net و ... زیاد الان کاربردی نداره چون خیلی ها نمیتونن اجرا کنن اما در آینده نزدیک این مشکل که بخاطر جدید بودن .net هست حل میشه و دیگه حالی به حولی! البته این حرفم در مورد asp.net درست نیست چون اغلب سرورهای ویندوز دیگه .net framework رو نصب کردن.
بابا اینقدر net framework بازی در نیارید!
من خودم دیدم همون یارو که یوزرش AMIR_CIVIL هست یک برنامه درست کرد که روی کامپیوتر های دیگه هم جواب می داد!!!!!!!!!!!!!!