سلام دوستان خوب . من يك تبديل كننده توپ اس دبليو اف SWF به اف ال اي FLA مي خواهم كه بتونم باش اس دبليو اف ها رو تغيير بدم و اصلاح كنم چي برام سراغ داريد كه درست و حسابي كار كنه ممنون ازتون ...ا اگه لطف كنيد اي ميل كنيد ممنون ميشم ولي خودم هم به شما سر خواهم زد ...
msalem@iraniwebsite.com
من sothink , imprator va … رو دارم ولي كرك imprator رو ندارم و sothink هم FLA نمي ده چي بهتر سراغ داريد يا كرك imprator رو از كجا پيدا كنم؟؟؟؟
ممنون
سلام دست همه درد نكنه يعني با اينهمه اينترنت بازي اين سايت ها رو نمي شناسم ؟؟؟ من يه اشتباهي خودم داشتم و اون اينهكه امپراتور اطلا كرك دار يست دو نوع نرم افزار داره يكي ناقص و رايگان يكي كامل و ولي !!!! كرك سوتينكم باشه مي زارم من خودم يه هفت هشتايي نرم افزار اينجوري دارم خواستيد بگيد بدم ...خوش باشيد مي بينمتون
آقا ما نفهميديم شما مهدي هستي يا 57؟
حالا!!!
آقا مهدي لطف كن لينك اين برنامه هاتو بزار فلش كارا صفا كنن!
راستي من چند تا نرم افزار دارم ولي كركشو نتونستم پيدا كنم ! البته شايد كركي هم نداشته باشن؟
WebSmartz trial
TrendyFlash Intro Builder
TrendyFlash Site Builder
برنامه هاي sothink
, ... :roll:
بابا اين imprator عجب چيزيه ! ولي وقتي ديدمش مي خواستم مانيتور و بلند كنم بكوبم زمين !!! :evil: فك كن ، 100 ساعت سر يه كار فلش وقت بزاري ، بعد يه آدم بي معرفت بياد ازش سورس بگيره ! :evil: آخه اين رسمشه ! من كه دارم يه برنامه درست ميكنم ، SWF Secure !! از دست اين imprator !! :cry: :evil:
mahhdy نوشته است:سلام دست همه درد نكنه يعني با اينهمه اينترنت بازي اين سايت ها رو نمي شناسم ؟؟؟ من يه اشتباهي خودم داشتم و اون اينهكه امپراتور اطلا كرك دار يست دو نوع نرم افزار داره يكي ناقص و رايگان يكي كامل و ولي !!!! كرك سوتينكم باشه مي زارم من خودم يه هفت هشتايي نرم افزار اينجوري دارم خواستيد بگيد بدم ...خوش باشيد مي بينمتون
عزيز IMPERATOR كرك داره ، اگه نداري بگو برات بزارم .
ولي خدايي خيلي برام حال گيري بود، خيلي برنامش نامرديه :evil:
amirjan نوشته است:بابا اين imprator عجب چيزيه ! ولي وقتي ديدمش مي خواستم مانيتور و بلند كنم بكوبم زمين !!! :evil: فك كن ، 100 ساعت سر يه كار فلش وقت بزاري ، بعد يه آدم بي معرفت بياد ازش سورس بگيره ! :evil: آخه اين رسمشه ! من كه دارم يه برنامه درست ميكنم ، SWF Secure !! از دست اين imprator !! :cry: :evil:
جدا ستم هستش آدم زور زنه يه كاري رو تهيه كنه ظرف سه سوت سورس كار رو دربيارن از اين ستم تر نداريم. :evil: :(
واقعا هم عاليه و هم نامردي :roll:
ولي تو سايتش پروتكتور هم گذاشته ها! ديدين خيلي جالبه فايل فلش رو برات پروتكت ميكنه
http://www.ave-imperator.com
امير جان لينك كركش رو بذاري بد نيست ها :twisted: :twisted: :twisted:
بيا عزيز ، تو لينك همه چيش هست ، هم خوده IMPERATOR هم كركش و هم پروتكتورش . پروتكتورش رو ديده بودم ، ولي فقط رو WinXP برا من جواب داد. روي 98 سورسش رو در آورد . ميدوني كه طرز كارش چه جوريه ، كاري ميكنه كه IMPERATOR كرش كنه . البته ميگم برا من فقط تو XP كرش كرد. بيا عزيز اينم لينك برا دانلود :
http://home.ripway.com/2004-9/170559/IMP...TECTOR.zip
امير جان بابت كرك خيلي ممنون خيلي حال داد :twisted:
راجع به اين برنامه من دهنم همين جوري باز مونده خيلي خيلي عاليه ... واقعا عاليه 8O :twisted:
چه ميكنه اينimperator
:cry: :cry: :cry: