سلام
هر کسی که بتونه پروژه ای با مشخصات زیر رو با کمترین قیمت انجام بده این پروژه به اون واگزار می شه.
مشخصات پروژه:
ما 4 تا وبکم داریم که به 1 کامپیوتر وصل هستن!
می خوایم از 1 کامپیوتر دیگه با 1 خط تلفن بتونیم 1 کی از این وبکم ها رو ببینیم.
من باز هم تاکید می کنم که ما 4 تا وبکم داریم و 1 خط تلفن و همچنین نمی خوایم در آن واحد هر 4 تا رو ببینیم و فقط می خوایم 1 دونه رو ببینیم ولی هر موقع که خواستیم از 1 وبکم دیگه نگاه کنیم!
در ضمن این پروژه رو Open Source می خوامش!!!!
منتظر قیمت های پیشنهادیتون تو همین تاپیک هستم
سلام عزیز
اول که اسم تاپیک رو باید میزاشتی مناقصه ( اینجوریکه ورشکست میشی جیگر طلا ) من که قیمتمو بهت گفتم . ولی روش کار هم خیلی مهمه اگه میخوای جواب خوبی بگیری منم که روشمو بهت گفتم ( فشرده سازی اصلاعات تو مموری بدون نیاز به فایل تمپ و استفاده از دی آی بی برای تغییرات لازم رو تصویر و خوندن وبکم از تو مموری و باز بدون کپچر اون توی فایل ). حتما بگرد ببین همیچین چیزی نیست اصلا ؟ چون من شنیدم که هست خیلی هم خوب کار میکنه ( البته مثلما بدون سورسه دیگه )
يعني چي هركي ارزون تر انجام داد؟ خوب سرعت كيفيت و ... برنامه رو هم بايد ببيني شايد يكي كد آمائه پيدا كنه كه تا حدي اين كار رو انجام بده نميشه همين طوري داد به يه نفر
در جواب ha_60 باید بگم که توی این کار برای ما سرعت خیلی مهم هستش و اونقدری که سرعت مهم هست کیفیت مهم نیست ولی نه به این معنا که تصویر بدون کیفیت باشه! ما انتظار داریم برنامه ی نوشته شده وقتی داره راه رفتن یک آدم رو نشون می ده ما بتونیم حرکت اون رو مثل اسلوموشن (Slow Motion) ببینیم
در جواب مدیر کل سایت هم باید بگم که بابا حالا چون سواد فارسی ما کم هستش همه باید این موضوع رو بزنن تو سر ما؟
راستی تا الان هر کسی که 1 پست داده چراغ مشهور بودنش روشن بوده! فقط من هستم که چراغم خاموشه. من از آقا اشکان می خوام که برای اینکه آبروی این تاپیک حفظ بشه و من هم ضایع نشم 1 کاری کنن که من هم معروف شم!!!
سلام به همگی
ها این چراغها قضیش چیه . میشه مال منو پر نورترش کنین ؟ چند ولتی هست حالا ؟ مصرفو راندمانش چطوره ؟
من يه سري كد آماده دارم كه فكر كنم از فشرده سازي Jpeg استفاده مي كنه و فريم فريم به صورت عكس نشون مي ده بسته به سرعت شبكه مي تونيد كم و زيادش كنيد (اگه درست يادم باشه)
معايب :
1 - كدهاي براي اين كار نوشته نشده ولي اين قدر به شما امكانات مي ده كه هر كاري بخوايد ميتونيد بكنيد (البته به شرطي كه خود ويندوز 4 تا وب كم رو بتونه باهم ساپورت كنه)
2 - حتما بايد سيستم شبكه باشه خودش مودم رو نمي شناسه (خيلي مهم نيست)
3 - كدهاي در حد حرفه اي نوشته شدن و اگه يه برنامه نويس معمولي بخواد اونهارو تو برنامه هاي ديگه استفاده كنه شايد هيچي از كدها نفهمه
اين لامپ ها هم فكر كنم از اين LEDهاي دورنگه بعضي وقتها هم ديدم قرمز روشن مي شه

خوب این سورسی که می گین قیمتش چه قدر هست؟
اگه بگردي كه مجانيه

ولي اگه حال گشتن نداري 50000 تومان

سرعتش چه جوری؟ می تونی برای من یک مثال بزنی که ما با چه سرعتی می بینیم؟

من تاحالا با مودم تستش نكردم ولي كداشو كه مي خوندم با Jpegفشرده مي كرد و مي فرستاد ديگه سرعت بستگي به سرعت مودم داره فرض كن ثانيه يك عكس البته اگه رزولوشن پاپپن بخواي
هنوز 4 تا وب كم رو هم شك دارم آيا خود ويندوز 4 تا وبكم رو مي تونه نشون بده ؟ (فكر كنم بايد تستش كنم )