سلام همونطور كه ميدونيد من تصميم دارم يك سايت راه بندازم اهواز سكيوريتي حالا ميخوام فروم و اينا براش بزارم و يك چيز تاپ در بياد اگر ميشه بگيد با چي و چطور درستش كنيم؟از دوستان هم اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم من زياد سر در نميارم
:wink: از كجا اين رو بايد دانلود كنم و ...
متشكر
ساسان
ashkan نوشته است:آقا ساسان اگه شبيه اين سايت ميخوايي راه بندازي بهترين گزينه اين لينكه http://www.iranvig.com/modules.php?name=...ries&cid=1 فارسي نوك. طراحي مراحي هم نميخواد(مگر خودت خوشت نياد از تمپلتاش) 12 تا تمپلت هم داره فقط آپلود و ستينگ ديتا بيس و تمام.(كمتر از 10 دقيقه)
دستت درست؟! منو ببين؟! من خر براي يكدهم همه اينها اينقده پول دادم پول دادم پول دادم.... آخرش هم هيچي به هيچي؟!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
سلام اشكان جان ممنون عزيز دستت درد نكنه اميدوارم زودتر راه بيافته سايت :o ممنون
ساسان
leroy نوشته است:سلام همونطور كه ميدونيد من تصميم دارم يك سايت راه بندازم اهواز سكيوريتي حالا ميخوام فروم و اينا براش بزارم و يك چيز تاپ در بياد اگر ميشه بگيد با چي و چطور درستش كنيم؟از دوستان هم اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم من زياد سر در نميارم
:wink: از كجا اين رو بايد دانلود كنم و ...
متشكر
ساسان
اهوازي ؟!
پس همشهري هستيم بابا 8)
نوك فارسي هم خواستي نصب كني همراه با پشتيباني و كلي خدمات . به اين سايت سر بزن
www.iranportals.com
مجاني اين خدمات رو ميده ؟؟
ashkan نوشته است:مجاني اين خدمات رو ميده ؟؟
خير!
اما به نسبت خدماتش مي ارزه و فوق العادست !
سلام خود پرتال رو ما هك كرديم يكبار با مهدي وقتي هكس بودش يادش بخير كلي حال داد :wink:
خودت ميگي چيزي نمي دونم بعد مي خواي سايت بزني اهواز سيكيريتي كه چي؟ ابروي اهوازي ها رو ببري
redmove نوشته است:خودت ميگي چيزي نمي دونم بعد مي خواي سايت بزني اهواز سيكيريتي كه چي؟ ابروي اهوازي ها رو ببري
عجيبه كه پرتال هم هك كرده !!!
من اين آقا ساسان رو ميشناسم خيلي وارده از نظرت اطلاعات امنيتي جدا توپه ، منظورش هم اي بوده نميدونه چطور ميشه يه فروم يا سايت زد و با چه ابزاري (قرار هم نيست همه كس همه چيزو بدونن كه اگه اينطوري بود به سايت ايران ويج احتياجي نبود).