من سورسی که احتیاج دارم رو میگم.
حتی اگه قسمتی اش رو میدونستم سرچ میکردم ببینم تکراری هست یا نه.
خب ببینید من یه سورس میخوام که بتونم باهاش تمام فایلهایی که پسوندشون txt. و log. هست رو از روی کل سیستم پاک کنم.
مثلا درایو c و e و f رو بتونم روشون این کار رو بکنم .
ترجیحا اگه میخواید سورسی معرفی کنید یا بنویسید یه طوری باشه که بتونم مثلا هر پسوند دیگه ای هم خواستم بهش اضافه کنم .
ایضا تاکید میکنم منظورم از درایو c این نبود که فقط درایو c خالی . هر چی دایرکتوری زیر مجموعه (و احیانا hidden) هست این کار انجام بشه و تا جایی که دایرکتوری زیر مجموعه هست پیش بره و فایلهای مورد نظر رو پاک کنه.
منتظرم !

منم یکی نوشته بودم. البته ماله من آدرس میگیره و هر چی فایل و فولدر پیدا کنه پاک میکنه. به غیر از مواردی که امکان پاک کردنشون نباشه مثل فایل های exe در حال اجرا.
برای خالی کردن System Volume Information ازش خیلی استفاده میکنم. بعضی وقتا حجم این فولدر از گیگ هم میگذره که خالی کردنش دردسر داره. ولی این برنامه تو چند ثانیه فولدرو خالی میکنه.
هنگام ویندوز ریختنم به دردم میخوره چون هاردم پره مجبورم اول همین ویندوز رو پاک کنم. آدرس ویندوز و پروگرم فایلز رو میدم. سریع خالیشون میکنه. بعدشم ویندوزم فلج میشه و دوباره نصب میکنم.
http://h1.ripway.com/payman/FastRemover1.0.rar
آدم همیشه کارو به ویندوز بسپاره بهتر انجام میشه
اگه از فرمان DEL در CMD استفاده کنی همه این کارا رو که گفتی رو در یک خط انجام میده
راستی اینو نگفتم که سرعتش هم بالاتره
Pedram_HookEx نوشته است:راستی اینو نگفتم که سرعتش هم بالاتره
چه دلیلی برای بالاتر بودن سرعتش داری؟
در ضمن بچه ها برنامه ای که من گذاشتم خاصیت Mounted داره, یعنی برنامه به خواست کاربر روی سیستم سوار میشه "کاربر با راست کلیک روی هر پوشه یا درایو می تونه فایل (های) مورد نظرش رو از بین ببره+گزارش پایان کار" , و به خواست کاربر هم از حالت نصب در میاد!
یه وقت اشتباه نکنید که می خوام بگم برنامه من بهتره نه! چون در برنامه من از همون روش CMD Send Command استفاده شده! چه بسا که سرعت برنامه های شما بالا تر از برنامه من باشه ... (;
Darg نوشته است:Pedram_HookEx نوشته است:راستی اینو نگفتم که سرعتش هم بالاتره
چه دلیلی برای بالاتر بودن سرعتش داری؟
در ضمن بچه ها برنامه ای که من گذاشتم خاصیت Mounted داره, یعنی برنامه به خواست کاربر روی سیستم سوار میشه "کاربر با راست کلیک روی هر پوشه یا درایو می تونه فایل (های) مورد نظرش رو از بین ببره+گزارش پایان کار" , و به خواست کاربر هم از حالت نصب در میاد!
یه وقت اشتباه نکنید که می خوام بگم برنامه من بهتره نه! چون در برنامه من از همون روش CMD Send Command استفاده شده! چه بسا که سرعت برنامه های شما بالا تر از برنامه من باشه ... (;
آقا من شرمنده چون من برنامه ها رو نگاه نکردم
سوء تفاهم نشه
من به این دلیل گفتم که Windows XP تمام Procedure هایی که طراحی میکنه سعی میکنه بهترین سرعت و کارایی بالا رو توش به کار ببره و من از این لحاظ میگم خوبه و سرعت بالایی داره
منم اگه از cmd استفاده نکردم 3 تا دلیل داره.
1- اکثر مواقع دستورات داس سرعت پایین تری از API ها و یا ریفرنس ها و دستورات VB دارن. یه مقایسه با del تو داس بکنید.
2- خوشم نمیاد برنامم به فایل خارجی وابسته باشه.
3- این برنامه یه قسمت کوچیکی از یه برنامه مخرب بود و بهتره پروسه CMD.exe تو تسک منجر ظاهر نشه. چون شک بر انگیزه.
Payman62 نوشته است:منم اگه از cmd استفاده نکردم 3 تا دلیل داره.
1- اکثر مواقع دستورات داس سرعت پایین تری از API ها و یا ریفرنس ها و دستورات VB دارن. یه مقایسه با del تو داس بکنید.
2- خوشم نمیاد برنامم به فایل خارجی وابسته باشه.
3- این برنامه یه قسمت کوچیکی از یه برنامه مخرب بود و بهتره پروسه CMD.exe تو تسک منجر ظاهر نشه. چون شک بر انگیزه.
آقا پیام پستت خیلی آشناست

یعنی می خوام بگم اگر یادت باشه قبلا در این مورد با هم بحث کرده بودیم که شما به سرعت و به شدت موضع دفاعی از خودت نشون دادی (;
حالا هم باز نمی خوام اون بحث ها رو پیش بکشم پس بی خیال شو ...
در مورد اون قسمت سوم هم:
نقل قول: 3- این برنامه یه قسمت کوچیکی از یه برنامه مخرب بود و بهتره پروسه CMD.exe تو تسک منجر ظاهر نشه. چون شک بر انگیزه.
اگر برنامه من رو دیده باشی با اینکه از فرمان های CMD و البته درون یک بتچ فایل استفاده می کنه, با این وجود هیچ پنجره اضافی درون دسکتاپ کاربر به نمایش در نمیاره :rolleyes: