۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۱:۵۳:۳۹
۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۱۵:۰۵
salam
az startmenu >regional and language options>advance
ro select kon
badesh az menu combo Farsio select kon
vase barname setup ham mitooni ino tanzim koni to registry ke moshkelet automatic hal mishe
bye
>>
az startmenu >regional and language options>advance
ro select kon
badesh az menu combo Farsio select kon
vase barname setup ham mitooni ino tanzim koni to registry ke moshkelet automatic hal mishe
bye
>>
۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۳۹:۴۲
شما باید رایت تو لفت فرمت فعال باشه
۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۶:۴۹:۵۸
سلام عزیز
فایل vbame.dll رو هم تو کامپیوتری که ویبی نداره تو پوشه system32 کپی کنید .
۰۱-مرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۴۲:۱۸
behzad-hacker نوشته است:سلام عزیزممنون مشكل منوها با dll حل شد اما حال مشكل سر Frame و option button هست و option buttonها نامرتب مي شوند.
۰۱-مرداد-۱۳۸۵, ۰۲:۰۰:۵۰
سلام
دیگه مشکل کمبود نیست . مشکل باید مربوط به برنامه شما باشه . تمامی مواردی که ممکنه مرتبط باشن رو چک کنین . منکه دیگه هیچ مشکلی نداشتم البته فارسیساز ویندوزو نصب کرده باشین دیگه.
دیگه مشکل کمبود نیست . مشکل باید مربوط به برنامه شما باشه . تمامی مواردی که ممکنه مرتبط باشن رو چک کنین . منکه دیگه هیچ مشکلی نداشتم البته فارسیساز ویندوزو نصب کرده باشین دیگه.
۰۱-مرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۰۵:۴۸
behzad-hacker نوشته است:سلامدوست عزيز مطمئن باش من تمام اين موارد را از قبيل نصب فارسي ساز و... رعايت كردم.
۰۱-مرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۴۹:۰۶
سلام
من از این نظر میگم که من هیچ مشکل دیگه ای جز همون RTL نداشتم . که اوم به طور کامل با همون dll درست شد . هم منو و هم همه چیز دیگه .
من از این نظر میگم که من هیچ مشکل دیگه ای جز همون RTL نداشتم . که اوم به طور کامل با همون dll درست شد . هم منو و هم همه چیز دیگه .
۰۲-مرداد-۱۳۸۵, ۰۲:۵۷:۵۱
behzad-hacker نوشته است:سلامbehzad جان ممنون از كمكت.