سلام.
molebox خوبه. میتونی ocxها و dllهاتم همراه برنامه پک کنی.
نقل قول: سلام به آقا امیر گل ...
میشه یه مقدار بیشتر در مورد PCode و NCode توضیح بدید ...
من که هیچی نفهمیدم !
از دوستان خواهش می کنم که هر برنامه ای در این باره سراغ دارن دریغ نکنن ...
راستی آقا امیر من نمیدونم چه عبارتی رو سرچ کنم تا به نتیجه برسم !
ممنونم ...
سلام
شرمنده که دیر جواب میدم ، یادم نبود اینجا پست دادم ..
راجع Ncode و Pcode باید بگم که همون طور که میدونید ، ویژوال بیسیک به واقع عملیات کامپایل رو به اون صورت که در زبان های سطح بالا وجود داره انجام نمیده ... و فقط طبق یه استاندارد و فرمت خاص دستور العمل ها رو کتار هم میزاره و کار اصلی رو ماشین مجازی وی بی ( که همون msvbvm60 باشه ) انجام میده . یعنی شما به صوزت مستقیم کاری رو انجام نمیدی ، به ماشین مجازی پیغام مبفرستی ، اون کار اصلی رو انجام میده ( اگر اشتباه نکنم )
خود وی بی به این فرمت خاص میگه زبان مادری (!) یعنی همون Native Code یا NCode . حالا Pcode چیه ؟ پی کد اومده این فرمت خاص رو خلاصه تر کرده و به صورت یه شبه کد یا pseudo code در آورده . (PCode) این کار باعث میشه حجم فایل خروجی مقدار زیادی کاهش پیدا کنه اما در عوض سرعت برنامه کاهش پیدا می کنه ، چون این شبه کد ابتدا باید تبدیل به ncode بشه و بعد ترجمه بشه ...
البته یه حسن هایی هم داره ، اونم اینکه با debugger های معمولی نمیشه به راحتی دیباگشون کرد ، چون هنگام تریس کردن برنامه مرتب کد ها تبدیل به ncode میشن و کلا اعصاب کرکر رو خورد می کنه ... ( هر چند دیباگر مخصوص PCode هم وجود داره ... )
نقل قول: فرق پک و کمپرس چیه ؟
فکر می کنم کامپرس صرفا روی کم کردن حجم برنامه تاکید داره اما پک بیشتر برای اینه که برنامه پروتکت بشه . ( مثلا دیباگ نشه ... )
سلام.
پدرام upx خیلی معروفه. کارشم درسته برای پک کردن. ولی برای محافظت زیاد مفید نیست. چون راحت آنپک میشه.
آقا امیر از راهنماییتون ممنونم ...
فقط میشه بگید چطور نرم افزارم رو به صورت PCode کامپایل کنم ؟!
vizvizbasic نوشته است:آقا امیر از راهنماییتون ممنونم ...
فقط میشه بگید چطور نرم افزارم رو به صورت PCode کامپایل کنم ؟!
Microsoft Visual Basic : Project > Project Properties > Compile[tab]