۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۵۵:۲۰
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۲۰:۵۹
گرفتنش کاری نداره ولی منبعش توی اینترنت مشکل پیدا میشه
time.windows.com
time.nist.gov
البته فک کنم بدونی اینا از کجا اومدن روشون کار میکنم ببینم چی میشه
time.windows.com
time.nist.gov
البته فک کنم بدونی اینا از کجا اومدن روشون کار میکنم ببینم چی میشه
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۵۹:۱۸
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۰۹:۳۵
همیشه گفتن جوینده یابندس
این هم یه کد توپ
این هم یه کد توپ
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۳۰:۰۸
خيلي ممنون
ولي متغيري كه از نوي Socket معرفي كرده VB نميشناسه
از توي References هم رفتم چيزي پيدا نشد
ولي متغيري كه از نوي Socket معرفي كرده VB نميشناسه
از توي References هم رفتم چيزي پيدا نشد
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۳۷:۳۷
من که اجرا میکنم مشکلی نداره
در ضمن این برنامه از Reference استفاده نمیکنه
![[تصویر: untitled.GIF]](http://pcoproduct.persiangig.com/untitled.GIF)
دقیقا اخطار چیه یکمی توضیح بده
در ضمن این برنامه از Reference استفاده نمیکنه
دقیقا اخطار چیه یکمی توضیح بده
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۴۷:۵۶
ممنون ، مشكل با كد قبلي بود
حالا من ميتونم كاري كنم كه اين برنامه توي نت بطور Automatic سر يك ساعت خاصي اجرا بشه و اطلاعاتش رو توي يك ديتا بيس بريزه ( مشكل ريختن اطلاعات توي ديتابيس نيست ، مشكل اجرا شدن يك برنامه سر يك زمان خاص از توي نت هست ، يعني حتي سيستم من خاموش باشه ولي اين برنامه از اون جايي كه ما اپلود كرديم اجرا بشه )
ميشه همچين كاري كرد ؟
حالا من ميتونم كاري كنم كه اين برنامه توي نت بطور Automatic سر يك ساعت خاصي اجرا بشه و اطلاعاتش رو توي يك ديتا بيس بريزه ( مشكل ريختن اطلاعات توي ديتابيس نيست ، مشكل اجرا شدن يك برنامه سر يك زمان خاص از توي نت هست ، يعني حتي سيستم من خاموش باشه ولي اين برنامه از اون جايي كه ما اپلود كرديم اجرا بشه )
ميشه همچين كاري كرد ؟
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۰۷:۴۳
میدونی این حرف مثل چیه
مثل اینه که بخوای یه فایل بدون اجازه توی کامپیوتر دیگران Upload کنی
این کار شدنی هست ولی به یک شرط
اونم اینه که باید فایلی رو که تو سرور X آپلود کردی رو در همون کامپیوتر سرور اجرا کنی
یا اینکه در کامپیوتر سرور Login کنی و اون فایلو اجرا کنی که لازمش User وPass هست یه جورایی بیخیال شی بهتره
مثل اینه که بخوای یه فایل بدون اجازه توی کامپیوتر دیگران Upload کنی
این کار شدنی هست ولی به یک شرط
اونم اینه که باید فایلی رو که تو سرور X آپلود کردی رو در همون کامپیوتر سرور اجرا کنی
یا اینکه در کامپیوتر سرور Login کنی و اون فایلو اجرا کنی که لازمش User وPass هست یه جورایی بیخیال شی بهتره
۲۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۸:۴۷:۱۶
حالا من جريانمو كامل توضيح بدم شايد راهكاري واسه اين مشكل من پيدا شد
اين نرم افزار من اطلاعات كاربر واسه ثبت سفارش ميگيره و توي ديتا بيس سايت ميريزه ، حالا من ميخوام علاوه بر اطلاعات تاريخ ثبت سفارش هم توي ديتا بيس ثبت بشه
با اين وضعيت سيستم طرف اول بايد تاريخ دقيق رو از نت بگيره بعد همراه با اطلاعات خودش به ديتا بيس سايت بفرسته
حالا واسه همين تاريخ كوچولو كه فقط چند تا كاراكتر بيشتر نيست نميخوام برنامه طوري بشه كه زمان زيادي واسه دريافت تاريخ صرف كنه
اگه اينجوري ميشد كه توي ديتا بيسم يك فيلد درست ميكردم كه اين فيلد سر ساعت 12هر روز توسط برنامه اي Update ميشد و تاريخ روز ميگرفت و توي اين فيلد ميريخت ( نيازي به فردي واسه اجرا شدن اين برنامه نباشه )
اينجوري فكر ميكنم سرعت بيشتري داشته باشه كه كاربر بخواد تاريخ رو از ديتابيس سايتم بگيره ( اخه ديتا بيس واسه ثبت سفارش بازه ) تا اينكه بخواد از سايت ديگه اي تاريخ رو دريافت كنه
اين نرم افزار من اطلاعات كاربر واسه ثبت سفارش ميگيره و توي ديتا بيس سايت ميريزه ، حالا من ميخوام علاوه بر اطلاعات تاريخ ثبت سفارش هم توي ديتا بيس ثبت بشه
با اين وضعيت سيستم طرف اول بايد تاريخ دقيق رو از نت بگيره بعد همراه با اطلاعات خودش به ديتا بيس سايت بفرسته
حالا واسه همين تاريخ كوچولو كه فقط چند تا كاراكتر بيشتر نيست نميخوام برنامه طوري بشه كه زمان زيادي واسه دريافت تاريخ صرف كنه
اگه اينجوري ميشد كه توي ديتا بيسم يك فيلد درست ميكردم كه اين فيلد سر ساعت 12هر روز توسط برنامه اي Update ميشد و تاريخ روز ميگرفت و توي اين فيلد ميريخت ( نيازي به فردي واسه اجرا شدن اين برنامه نباشه )
اينجوري فكر ميكنم سرعت بيشتري داشته باشه كه كاربر بخواد تاريخ رو از ديتابيس سايتم بگيره ( اخه ديتا بيس واسه ثبت سفارش بازه ) تا اينكه بخواد از سايت ديگه اي تاريخ رو دريافت كنه
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۳۷:۱۹
چي شد ؟